Haberler

Samsun'da, Serinlemek İçin Denize Giren 4 Kişi Boğularak Can Verdi

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da serinlemek için denize giren 5 kişi kayboldu. Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu 1 kişi denizden sağ olarak çıkartılırken 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevki sahilinde serinlemek için denize giren 5 kişi kayboldu. Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu 1 kişi denizden sağ olarak çıkartılırken 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

1 KİŞİ DENİZDEN SAĞ OLARAK ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik DEGAK-1 ile Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğünde görevli 'Kurbağa Adamlar' sevk edildi. Dalgıçların yaptığı çalışma sonucu 1 kişi denizden sağ olarak çıkarılarak özel bir hastaneye kaldırıldı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Dalgıçların devam eden çalışmalarında 4 kişiye ulaşıldı. Denizden çıkarılan 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Son Dakika! Samsun'da, Serinlemek İçin Denize Giren 4 Kişi Boğularak Can Verdi

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Olayda Mehmet Veral isimli şahsın sağ olarak kurtarılarak özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, boğulanların isimleri ise şöyle: Kadir ve kardeşi Erkan Veral (25), Emrah Veral ve Furkan Şener (18). Emrah Veral'ın, Mehmet Veral'ın da oğlu olduğu belirtildi. Cesetler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika! Samsun'da, Serinlemek İçin Denize Giren 4 Kişi Boğularak Can Verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Dereköy Adamlar Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

TasarımcıTR:

Karadeniz çok tehlikeli. Sadece sahil güvenliğin bulunduğu halka açık ve işlek plajlarda denize girilmeli. Karadenizde genelde kum kayması olduğundan sığlık ve derinlik algısı sürekli değişir. 150 metre yürüyüp su dizlerinize anca gelebilirken, 10 metre gidip 3 metrelik kum çukuruna batabilirsiniz. Tabi bu durumda kum çekeceği için boğulma olasılığı çok yüksek oluyor. Bu yüzden işlek olmayan ve cankurtaran bulunmayan noktalardaki karadeniz kıyılarından denize kesinlikle girilmemelidir. . .

Yanıtla5150
zzz:

kum çekme diye bir olay yok. ters akıntı var dibde su ceker

01
ülke:

tamamıyla katılıyorum. bende karadenizliyim. tasarımcı kardeşimizin yukarıdaki uyarılarını herkes okusun . hayati önemi var.

00
Hakkı:

Sahil güvenlik plajlarla ilgilenmez ihbar üzerine gelir ki o gelene kadar zaten boğulursunuz cankurtaran ın olduğu plajlar desek daha doğru olur.

00
İbrahim:

Adamın hasısın bu yazdıkların belki bir insanın hayatını kurtaracak.

00
ra:

Allah sabır versin

Yanıtla364
urfali:

rahmet canlarina

Yanıtla19
KÜBRA:

ŞU YÜZME BİLİRİM HAVALARINDA OLUP DERİNLERE GİDEN KİŞİLERİ ANLAMIYORUM. . BİR AN KRAMP GİRER YADA NEFESİN GELMEZ. . DALGA ALIP GÖTÜRÜR SENİ. . LÜTFEN YAPMAYIN BUNU. . BİRDE SİZİ KURTARMAK İSTEYEN YAKININIZ SİZİNLE BİRLİKTE ÖLÜYOR. . YAPMAYIN LÜTFEN. . DERİNLERE GİTME İSTEĞİNİZ VARSA DENİZ SİMİDİYLE GİDİN YADA DENİZ TOPUYLA YAA. . . BEN DENİZ TOPU OLMADAN ASLA YÜZMEM. . ONA SARILIYORUM SIKICA. . CANIM EĞLENCEDEN DAHA KIYMETLİ

Yanıtla14
Kartal:

Yuzme bilsenjz dahi şişme simit olmadan can yeleği olmadan denize girmek büyük risk.

Yanıtla04
Vatandaş:

boğulma tehlikesi geçiren birini kurtarmak için 1 saat sonra gelirsen ölen ölür , sahilde bir kaç sürat motoru gezmiş olsa herşey farklı olur , yazıklar olsun insan hayatına hiç değer yok

Yanıtla03
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title