Haberler

Samsun'da Genişletilmiş Adli Kolluk Toplantısı

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'da 'Genişletilmiş Adli Kolluk Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "İş adımları listesine göre hareket edersek gerekli gereksiz bir yığın görüşme ve yazışmaları önlemiş olacağız" dedi.

Samsun'da 'Genişletilmiş Adli Kolluk Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, "İş adımları listesine göre hareket edersek gerekli gereksiz bir yığın görüşme ve yazışmaları önlemiş olacağız. Hem de gecenin ikisinde, üçünde, beşinde kimse birbirini rahatsız etmeyecek" dedi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bugün üçüncüsü düzenlenen 'Genişletilmiş Adli kolluk Toplantısı' Adliye Sarayı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Cumhuriyet savcılarının yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Albay Murat Özer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hacı Demirezen, Gümrük Müdürlüğü ve Orman Müdürlüğü görevlileri de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, bu toplantının daha önce iki kez gerçekleştirildiğini, mal varlığına karşı işlenen suçların, kamu güvenliğine karşı işlenen suçların, ateşli silahlarla işlenen suçların, uyuşturucu suçlarının, bilişim suçlarının genel soruşturma kapsamında kalan suçlar konusunda çalışmalar yapıldığını, ancak hayata geçirilemediğine dikkat çekti.

Başsavcı Erol Tosun, "Bu konuda hem nöbetçi Cumhuriyet savcılarımız, hem de adli kolluk birimleri arasında gerekli gereksiz bir yığın telefon trafiğine muhatap oluyoruz. Oysa şu anda elimizde mevcut olan ve kolluk birimlerimize dağıtacağımız bu iş adımları listesine göre hareket edilebilse belki gerekli gereksiz bir yığın konuşma ve yazışmaları önlemiş olacağız. Hem soruşturma evrakı sağlıklı bir şekilde tamamlanacak hem de gecenin ikisinde, üçünde, beşinde kimse birbirini rahatsız etmeyecek. Bu toplantının amacı bu" dedi.

Cumhuriyet başsavcısı Erol Tosun'un açılış konuşmalarının ardından 9 Cumhuriyet savcısı kendi birimiyle ilgili katılımcılara sunum yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Erol Tosun Samsun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title