Haberler

Samsun'da akılalmaz olay! Tarlada çalışırken başına yorgun mermi isabet eden adam yaşamını yitirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kişi tarlasında çalışırken yorgun mermiyle başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kişi tarlasında çalışırken yorgun merminin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yetirdi.

TARLADA ÇALIŞIRKEN YORGUN MERMİ İSABET ETTİ

İlçenin Eğrikum Mahallesi'nde Raif Öntürk (68), kendisine ait tarlada çalıştığı esnada kafasına yorgun mermi isabet etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

112 Acil Servis ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Raif Öntürk, buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, şüpheli veya şüphelilerin bulunması için soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Çarşamba Jandarma Güvenlik Olaylar Güncel samsun Yaşam Olaylar Güvenlik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

ismail bey :

Samsun çarşamba da yazın genelde hafta sonları mermi yağışla oluyor... Çatılarda senede 20 tane mermi bulursun...Biz pandemide hafta sonu sokağa çıkma yasağında çarşambada düğüne gittik... En az 500-600 mermi atıldı... Şimdi ne olurdu acaba...

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title