Haberler

Samsun - Traktör ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Abone Ol

Traktör ile motosiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı Abdurrahman ALTUN/HAVZA (Samsun), (DHA) - SAMSUN'da traktör ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.

Traktör ile motosiklet çarpıştı: 2 ağır yaralı

Abdurrahman ALTUN/HAVZA ( Samsun ), (DHA) - SAMSUN'da traktör ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan 2 kişi hastanede tedaviye alındı.

Kaza, bugün Havza İlçesi Vezirköprü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Şafak Akar (25) yönetimindeki plakasız motosiklet seyir halindeyken karşı yönden gelen Erol Özkan (51) yönetimindeki 55 H 0773 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan Niyazi Saat (21) yola savruldu. Durumları ağır olan iki yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Buradan da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vezirköprü Samsun Havza Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title