Haberler

Samsun ve Sakarya'da Nakliye İşi Bahanesiyle Dolandırıcılık

Güncelleme:
Abone Ol

Samsun ve Sakarya'da 'nakliye işi' bahanesiyle 2 kişiyi 1 milyon 768 bin 554 lira dolandıran 2 şüpheli, Mersin'de yakalandı.

SAMSUN ve Sakarya'da 'nakliye işi' bahanesiyle 2 kişiyi 1 milyon 768 bin 554 lira dolandıran 2 şüpheli, Mersin'de yakalandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, telefon üzerinden 'nakliye işi' bahanesiyle 2 kişinin 1 milyon 768 bin 554 lira dolandırılmasına ilişkin çalışma başlattı. Samsun ve Sakarya'da 2 kişiyi farklı tarihlerde dolandırdığı belirlenen B.Ç. (30) ve A.G. (38), Mersin Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışma sonucu Mersin'de yakalandı. 2 şüpheli gözaltına alınırken, ev, araç ve şüphelilerin üst aramasında çok sayıda dijital materyal ile nakliye notlarının yer aldığı ajanda el konuldu. A.G.'nin 4 ayrı suçtan toplamda 12 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenirken, şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber-Kamera: Emre ÖNCEL/SAMSUN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dolandırıcılık Güvenlik Sakarya 3-sayfa Samsun Mersin Güncel Adliye Suç Dolandırıcılık Güvenlik Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title