Haberler

Sanatçı Berkant Yaşamını Yitirdi (3)

Abone Ol

Tedavi gördüğü Şişli'deki Memorial Hastanesi'nde bu sabah vefat eden sanatçı Berkant'ın doktoru Kardiyoloji Uzmanı Doktor Deniz Şener bir açıklama yaptı.

Tedavi gördüğü Şişli'deki Memorial Hastanesi'nde bu sabah vefat eden sanatçı Berkant'ın doktoru Kardiyoloji Uzmanı Doktor Deniz Şener bir açıklama yaptı. Şener, "Berkant'ın maalesef tedavisi mümkün olmayan ciddi metastaz yapmış bir akciğer tümörü vardı ve vefatının nedeni de buydu" dedi.

" CİDDİ BİR AKCİĞER TÜMÖRÜ VARDI "

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Deniz Şener, " Berkant'ı bu sabah saatlerinde kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Çok sevdiğimiz bir sanatçıydı, özellikle bizim neslimiz onu hep hatırlayacak " dedi.

Dr. Şener, şöyle konuştu:

"Berkant'ın maalesef tedavisi mümkün olmayan ciddi metastaz yapmış bir akciğer tümörü vardı ve vefatının nedeni de buydu. Kendisi kalp ve böbrek hastasıydı ama bunlarla başa çıkıp, direniyor ve hayatını sürdürüyordu. En son birkaç ay önce, hızla kötüleşen ve yaygın metastazlarla birlikte giden, genel destek tedavisi amacıyla hastanemize yatırıldı. Son 50 gündür hastanemizde tedavi altındaydı.Bilinci hiç kaybolmadı hep yerindeydi. Sevenleriyle özellikle eşiyle son günlerde vedalaştı. Genel durumu kötü olduğu için yoğun bakıma alındı ve hemen akabinde de bu sabah kaybettik."

PÇK (MK) - İstanbul / Şişli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Şener Memorial Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title