Haberler

Şanlıurfa'da Bahar

Abone Ol

Tarihi Balıklı göl yerleşkesi genel görümü, ziyaretçilerden görüntüler, balık detayı, Cuma Aslan ile röportaj, balıklara yem atan vatanşalar Şanlıurfa'da bahar- Hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar, güneşin tadını dondurma yiyerek çıkardı Yurdun büyük bölümünde kış mevsimi etkisini sürdürürken Şanlıurfa'da hava sıcaklığı 20 derece civarında ölçüldü.

Tarihi Balıklı göl yerleşkesi genel görümü, ziyaretçilerden görüntüler, balık detayı, Cuma Aslan ile röportaj, balıklara yem atan vatanşalar Şanlıurfa'da bahar- Hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar, güneşin tadını dondurma yiyerek çıkardı Yurdun büyük bölümünde kış mevsimi etkisini sürdürürken Şanlıurfa'da hava sıcaklığı 20 derece civarında ölçüldü.Kentte hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar sıcak hava nedeniyle park ve bahçelerde, bazıları ise tarihi Balıklıgöl yerleşkesindeki yeşil alanlarda vakit geçirdi. Çevre illerden gelen ziyaretçilerde burada balıklara yem atıp dua etti. Bazı kişilerin ise güneşli havanın keyfini dondurma yiyerek çıkardığı görüldü. Cuma Aslan, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kar yağışının etkili olduğunu anımsatarak, "Kentimiz ülkenin en sıcak yerlerinde bir tanesi yavaş yavaş sıcak sıcaklarına alışmaya başlıyoruz, bugünde hava güzel onun için ailece gezmeye çıktık" dedi. Yerleşkede bol bol fotoğraf çeken vatandaşlar, balıklara yem atmayı da ihmal etmedi.

Kaynak: AA / Güncel

Cuma Aslan Balıklıgöl Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title