Haberler

Şanlıurfa'da denetlemede rahatsızlanan ikinci asker de şehit oldu

Abone Ol

ŞANLIURFA'da, denetleme sırasında fenalaşan ve Uzman Çavuş Mehmet Dursun'un şehit olduğu olayda hastanede tedavi gören Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik de bugün şehit oldu.

ŞANLIURFA'da, denetleme sırasında fenalaşan ve Uzman Çavuş Mehmet Dursun'un şehit olduğu olayda hastanede tedavi gören Uzman Onbaşı Kuddusi Volkan Şevik de bugün şehit oldu.

26 Haziran'da meydana gelen olayda 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda Suriye'de görev yapmak için Sakarya 7'nci Komando Tugayı'ndan Şanlıurfa'ya gelen askerlerden ikisi denetlemeler sırasında fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Uzman Çavuş Mehmet Dursun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Tedavi gören Kuddusi Volkan Şevik ise hayati tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle Ankara GATA'ya götürüldü. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Kuddusi Volkan Şevik, tüm müdahaleye rağmen bugün şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı da acı haberi şu açıklama ile duyurdu:

"Şanlıurfa'da 26 Haziran 2019 tarihinde icra edilen denetlemeler esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan bir kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 6 Temmuz 2019 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

- Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Dursun Şanlıurfa 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Adınızı Yazın:

O ĞÜLEN KİMSE ALLAH BELASINI VERSİN EİNE ATEŞ DÜŞŞÜN EN SEVDİĞİ ÖLSÜN

Yanıtla1249
MANTIK:

Hepimiz askerlik yaptık ve denetlemeler geçirdik. . nasıl oluyorda denetleme nedeniyle AYNI BİRLİKTEN İKİ ASKER FENALIK GEÇİREREK şehit oluyor? Şayet sağlık durumları elverişli değilse askere neden alındılar? Bu çocuklar o yaşlara kolay gelmiyor. Allah anne babalarına ve yakınlarına sabır versin. Allah rahmet eylesin.

Yanıtla120
Anap:

Nasıl öldü, denetlemede ne yaptınız da öldü bu iki arslan parçası onu da açıklasaydınız. milletin evladı emanettir size komutanlar, emanete hıyanet etmeyin.

Yanıtla016
filo:

ÖLÜM SEBEPLERİ NE AÇIKLAMA GÖREMEDİM BEN GÖREN VARMI. ZATEN ŞEHİT HABERLERİ DUYMAYA O KADAR ALIŞTIKKİ ARTIK NORMAL BİR OLAYMIŞ GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIK. ÖNCEDEN BİR TEK ŞEHİT OLSA TÜM TÜRKİYE BAYRAK ASAR YASA BÜRÜNÜRDÜ.

Yanıtla18
Herhangi biri:

Öncelikle aynı birimden 2 şehit vermemiz eğitimlerin kademeli olarak arttırılmadığını ve ya bu işin başındaki komutanların eğitim metodlarını bilmediğini gösteriyor. Yoksa sana emir verdim hadi koş demekle eğitim olmaz. O askerler o seviyeye getirildi mi ona bakmak lazım

Yanıtla06
BOBO:

iki katı maaşla doğuda askerlik yapmak kolay iş değil vücut belliki dayanamamış her önüne geleni asker yapıp gel yavrum otur şöyle dinlen diyecek halleri yok mal mal yorumlar yapmayın

Yanıtla42
avni:

haklısın her önüne gelen asker olmaya kalkarsa olacağı bu, devlet hangi biriyle uğraşsıın

10
metin:

Boş boş konuşma insanlar çocuklarım ölsün diye çocuk büyütmüyor hele hele bunların hepside ailleri gecim sıkındısında olan insanlar sivilde işsiz kalma yerine askeriyede işimiz olsun diye girenler çokta gönüllü değil bunlar bunlar bizim evlatlarımız bunlar mal degil herşeyin usulü var asker yetişdirmenin de kademeli eğitime alırısın belli kademeleri aşamayanları sağlık kontrolünden gecirirsin sadece onun istegine bakarak karar vermezsin hem sağlık hem psikolojik moralman uygun olanları secersin

00
DERİN GÖLGE:

BU NASIL BİR DENETLEMEDİR YAW DENETLEME ESNASINDA İNSAN ÖLÜRMÜ BU KONU ARAŞTIRILMALIDIR BENCE

Yanıtla06
Adınızı Yazın:

60 derce sıcaklık altında tam tesisat saatlerce egitim yaptıran bölük komutanlarıda aynı sıcaklk altında bekliyormu sadece bir üst rütbe alabilmek ve egolarını tatmin edebilmekmi acabaaa biz cocuklarımızı bu komutanlara emanet ediyoruz şehilerimize ALLAHDAN rahmed diliyoruz mekanları cennet olsun

Yanıtla32
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title