Haberler

Şanlıurfa'da Dilenci Yakalandı: 13 Bin Lira Bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da hastane bahçesinde dilencilik yapan bir kişi, yapılan üst aramasında 13 bin 700 lira ile yakalandı. Zabıta ekipleri, dilenciye idari ceza da uyguladı.

ŞANLIURFA'da hastane bahçesinde dilencilik yapan bir kişi, zabıta ekipleri tarafından yakalandı. Üzerinde yapılan aramada, dilencinin ceplerinde toplamda 13 bin 700 lira bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri gelen ihbar üzerine Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesinde dilencilere yönelik çalışma başlattı. Ekipler, hastane bahçesinde dilencilik yapan bir kişiyi zabıta karakoluna götürdü. Üst aramasında dilencinin ceplerinden çıkan 13 bin 700 lira, 6 zabıta personeli tarafından sayıldı. Dilenciye, 2 bin 52 lira idari ceza kesildi.

Haber: Ali LEYLAK-Kamera: -ŞANLIURFA - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Şanlıurfa Güvenlik 3-sayfa Hastane Ekonomi Güncel Yaşam Güvenlik Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Ömer Ferhan:

keşke diğer ilçe belediye zabıta ekiplerinden de yardım isteselermiş çok yorulmuşlardır 13 bin tl yi saymak büyük emek ister 6 zabıta nasıl saymışlar 13 bin tl yi helal olsun valla

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title