Haberler

Şanlıurfa'da KOM Şube Müdürü Değişti

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi.

17 Aralık sonrası Emniyet'te başlayan deprem devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nda kalan son müdürler de dün görevden alındı. İstihbarat Daire'de dinleme, teknik-takip PKK masası gibi önemli şubelerin başında bulunan 12 müdür ve müdür yardımcısı görev yeri değişti.

KOM ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Emniyet'te başlayan görevden almalara bugün bir yenisi eklendi Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nde görev değişikliğine gidildi.

YERİNE ATAMA YAPILMADI

KOM Şube Müdürü olarak yaklaşık 1.5 yıldır görev yapan 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü olan Ahmet Davulcu, dün akşam saatlerinde görevinden alınarak Tanık Koruma Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Davulcu'nun yerine henüz atama yapılmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Ahmet Davulcu Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

ARİSTOadem.temel99@outlook.com:

sen devlete meydan okursan olacağı budur bırakın yesinler kim yemiyorki o makamlara kim gelse herkes yer ondan sonra böyle zam olarak yansır

Yanıtla68
T.C. İBRAHİM UZUNibrahimuzun39@hotmail.com:

BUNDAN SONRA DAHA RAHAT HIRSIZLIKLARINA DEVAM EDERLER.BU YAPILANLARA ŞEREFSİZLİK VATAN HAİNLİĞİ. DEMEK AZ BİLE GELİR. BUNLAR KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ÇALIŞAN DEVLET DÜŞMANLARIDIR.

Yanıtla59
oğuzhunturk2010@hotmail.com:

Arkadaşlar dikkat edin, bir kaç gün önce, Haberlerde . Ş.Urfa Belediyesinin Bilal Erdoğan ın vakfına 7900 dönüm arazi bağışladığı ortaya çkmıştı. Yolsuzlukların delillendirildiği yerdeki Emniyet Müdürleri görevde alınıyor. 7900 dönüm arazi çiftçilik yapanlar bu arazinin kaç kişiyi geçindireceğini iyi bilir. 30 ar dönümden 263 aile, her ailenin anne baba ve 3 çocuk olduğunu düşünün 1315 fert eder.

Yanıtla24
ayten ışıkgözayten_ayten46@hotmail.com:

o kadar utanç verici bir manzara ki ayıp ya kim olursa olsun görevini yaptığı için ödüllendirilmesi gereken müdürler sürgün ediliyor bunu da yap tayip bakalım sonun nereye kadar gidecek hayırlısı olsun...

Yanıtla11
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title