Haberler

Şanlıurfa'da Okul Servislerinin Ücretlerini Alamadığı İddiası

Abone Ol

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü binası- Binanın bahçesinde toplana servis şoförleri - Servis şoförlerinin bina içinde dolaşmaları- Servis şoförlerinin müdürlük çalışanlarıyla sözle tartışmaları- Servis şoförü Halil Doğan ile röportaj Şanlıurfa'da okul servislerinin ücretlerini alamadığı iddiası- Taşımalı eğitim kapsamında servis şoförlüğü yapan bir grup, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı Şanlıurfa'da taşımalı eğitim kapsamında servis şoförlüğü yapan bir grup, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü binası- Binanın bahçesinde toplana servis şoförleri - Servis şoförlerinin bina içinde dolaşmaları- Servis şoförlerinin müdürlük çalışanlarıyla sözle tartışmaları- Servis şoförü Halil Doğan ile röportaj Şanlıurfa'da okul servislerinin ücretlerini alamadığı iddiası- Taşımalı eğitim kapsamında servis şoförlüğü yapan bir grup, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı Şanlıurfa'da taşımalı eğitim kapsamında servis şoförlüğü yapan bir grup, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı.İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde toplanan grup, aylardır sorunlarını çözecek muhatap bulamadıkların iddia ederek binanın içine girdi.Binada sorunlarını iletecek yetkili arayan gruptakiler ile müdürlük çalışanları arasında zaman zaman sözlü tartışmalar yaşandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yaşanan sıkıntıyla ilgileneceklerini belirterek, grubu dışarıya gönderdi.Servis şoförü Halil Doğan, grup adına yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 aydır ücretlerini alamadıklarını ve mağdur olduklarını iddia etti.Sorunu çözecek yetkili bulamadıklarını ileri süren Doğan, "Paramızı alamadığımız için araçlarımıza yakıt daha alamıyoruz. Okulla gitmediğimiz zamanda bize para cezası kesiliyor. Üstüne birde cebimizde kalan bir kaç kuruşu da cezaya ödüyoruz. Mağdur olduk, kimse ilgilenmiyor. İl Milli Eğitime Müdürlüğüne gidiyoruz, bizi ilçeye gönderiyor. Oraya gidiyoruz bizi İl Milli Eğitime gönderiyor" şeklinde konuştu.Gruptakiler, ücretlerini alana kadar öğrencileri taşımayı düşünmediklerini kaydetti. Gruptakilerin İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki bekleyişleri devam ediyor.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Halil Doğan Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title