Haberler

Şanlıurfa'yı Tanıtanlara Plaket

Güncelleme:
Abone Ol

Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği ile TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu, Şanlıurfa'nın tanıtımına katkı sunanları ödüllendirdi.

Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği ile TOBB Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu, Şanlıurfa'nın tanıtımına ve ekonomisine katkı sunanları plaketle ödüllendirdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen törene; Şanlıurfa Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe, Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Ahin Güneş, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat ile işadamları katıldı.

Törende konuşan Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa'nın sürekli büyüyen bir kent olduğunu belirterek, tanıtımı ve ekonomisinin daha iyi noktalara gelmesi için çaba gösterenlere teşekkür etti. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat ise Şanlıurfa ekonomisinin gizli kahramanı olarak tanıttığı işadamları ile kentin tanıtımını özveriyle gerçekleştirenleri ödüllendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından kentin tanıtımına ve ekonomisine katkı sununlara, plaketleri, girişimcilik eğitimini tamamlayan Anadolu İnternet Yayıncıları Derneği üyelerine de sertifikaları verildi. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title