Haberler

Sapanca'da Çöp Konteynerleri Değişiyor

Abone Ol

Daha temiz ve sağlıklı bir Sapanca için çalışmalarına devam eden Sapanca Belediyesi, eskiyen, paslanmış metal çöp konteynerlerinin yerine plastik çöp konteynerleri ile değiştiriyor.

Temiz bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Sapanca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, eski ve kırık çöp konteynerlerinin yerine plastik çöp konteynerleriile değiştiriyor.

800lt kapasiteli 50 adet plastik çöp konteynerleriilçenin belirli noktalarına konulmaya başlandı. Ayrıca 500 adet de 120 lt çöp kovaları binaların önlerine konmaya başlandı. Sapanca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde binalardaki oturuma göre 120 litrelik plastik çöp kovaları teslim edilerek sahiplendiriliyor.

Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, "ilçemizin daha temiz ve sağlıklı olması adına satın aldığımız 50 adet 800lt lik çöp konteyneri, 500 adet te 120lt lik çöp kovalarını dağıtımına başladık. Paslanmış ve eskiyen çöp kovalarının yerine koyacağımız plastik kovalarla temizlik konusundaki problemleri çözmüş olacağız. Halkımızdan da isteğimiz, plastik çöp kovlarına sıcak çöp ve kül atmamalarını rica ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title