Haberler

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Kadıköy'de sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende sanat camiasından birçok ünlü isim yer aldı.

Kadıköy'de sahne aldığı mekanda şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şarkıcı Metin Arolat (52) için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi İzmir'e gönderildi. Metin Arolat'ın cenazesi Karşıyaka Merzalığı'nda toprağa verilecek.Törene Arolat'ın sanatçı arkadaşları Gülben Ergen, Gülşen, Ozan Orhon, Yeliz, Demet Sağıroğlu, ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

TAZİYELERİ ABLASI KABUL ETTİ

Arolat'ın yapımcı arkadaşı İzzet Öz de törende yer aldı. Aile yakınları ve vatandaşlar, Arolat'ı son yolculuğunda yalnız bırakmazken taziyeleri Arolat'ın ablası Fatoş Alkan kabul etti.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

"İYİ BİR İNSANDI BENİM KARDEŞİM"

Metin Arolat'ın ablası Fatoş Alkan, "Cenazeyi ben aldım çünkü birinci dereceden akrabası olarak tek ben kaldım. Tabii çok seveni vardı. İyi bir insandı benim kardeşim. Herkes için iyilik düşünen bir insandı" diye konuştu.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

"TİYATRO OYUNCULARININ KEŞKE SAHNEDE ÖLEBİLSEK DEDİĞİ BİR ŞEY VARDIR HAYATLARINDA"

Oyuncu Bekir Aksoy, "Gerçekten söyleyecek bir şey yok. Çok ani oldu. Bir sahne adamına nerede son nefesini vermek istersin deseler herhalde 'sahne üzerinde' der diye düşünürüm. Bütün tiyatro oyuncularının da keşke sahnede ölebilsek dediği bir şey vardır hayatlarında" şeklinde konuştu.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

ARTO: 30 YILLIK ARKADAŞIMDI

Program sunucusu Arto, "Hiç beklediğimiz bir şeydi. Benim 30 yıllık arkadaşım. Hep kendi kendiyle yaşayan bir insandı. Hiç kimseye zararı olmayan bir insandı. Konuştuğu her şey pozitifti. Melek gibi bir çocuktu" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

"KOL DEMEK KALP DEMEKTİR BÖYLE BİR RİSKLE TEKRAR SAHNEYE ÇIKILMAZ"

Şarkıcı Sevda Demirel, "Benim genç kızlığımdan beri hep bana güzel şeyler söylerdi. Canım Metinciğim nurlarda uyusun. Bir kahve içecektik olmadı. Bugün dedim kahvemle geleyim ama her şey yanlış anlaşılıyor. Bu yüzden elimde su ile geldim. Kahvemizi içemedik çok özür diliyorum. Sağ kolu uyuşmuş. Bu 5 yaşındaki çocuğun bile bileceği bir şey. Kol demek, kalp demektir. Böyle bir riskle tekrar sahneye çıkılmaz. Ben de onun yaptığı diyeti yapıyorum. Halsizim mesela bugün buraya nasıl geldim bilmiyorum. İyi bir şey değil ama maalesef diyet çok ciddi bir alışkanlık" dedi.

Şarkıcı Metin Arolat için cenaze töreni düzenlendi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kültür Sanat Metin Arolat Kalp Krizi Teşvikiye Magazin Kadıköy Ünlüler Güncel Sanat Müzik Sanat Ünlüler Müzik Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

JY:

IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN GÜZEL MÜZİK YAPARDI.

Yanıtla1711
sade vatandaş:

ne mutlu kul millet yetim hakkı yemeden, devletin milletin malına musallat olup, çalıp çırpıp eşe dosta yandaşa peşkeş çekip israf etmeyen emeğini alın teriyle helal lokmayla kazanan güzel insanlara Allah böyle kullarının mekanını cennet eder inşallah

Yanıtla419
Sadık:

Ne ışığı ,mezarda karanlık ,sorguya çekilme zamanıdır.

Yanıtla109
Evvab:

sorsan milyonlarca hayranı vardı ama cenazeye 3 5 kişi anca gelmiş. dünya nimetleri bitti lan şöhret para hepsi geride kaldı. sana kalan yaptığın iyilik.

Yanıtla015
Mehmet Ünyeli:

cenaze /töreni/ ne yaaaa....en aundan cenaze ibadeti de..

Yanıtla11
Hakan:

butun sanatcilari saymissiniz en onemlisini yazmamissiniz sizi kiniyorum ESRA EROL

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title