Haberler

Şarkıcı Yusuf Güney'den Kılıçdaroğlu'na: Önce Terörü Lanetleyin, Sonra Şiddeti Kınarsınız

Güncelleme:
Abone Ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nın, Ankara Çubuk'ta katıldığı cenaze töreninde saldırıya uğramasının ardından açıklamalarda bulunan şarkıcı Yusuf Güney, "Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız" dedi.

Şarkıcı Yusuf Güney, Ankara Çubuk'ta katıldığı cenaze töreninde linç girişimine uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Instagram hesabı üzerinden kendi fotoğrafını paylaşarak açıklama yapan Güney şu ifadeleri kullandı:

"ÖNCE TERÖRÜ LANETLETİN, SONRA ŞİDDETİ KINARSINIZ"

"Siz hiç şehit cenazesine gittiniz mi? Yüreği ateşler içinde yanan bir aile, dünyası başına yıkılmış bir eş ve emanet edilen bir ana kuzusunun şehit haberini getiren, çaresizlikten ellerini avuçlarını ovuşturan gözü yaşlı komutan, yürekleri öfke ile tutuşan silah arkadaşları ve yakınları. Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin, önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız."

Şarkıcı Yusuf Güney'den Kılıçdaroğlu'na: Önce Terörü Lanetleyin, Sonra Şiddeti Kınarsınız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk Yusuf Güney Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (526)

At Adam:

Sen git bedelli askerlik yap,sınırda sözde askere destek amacıyla onlarca koruma arasında kışlalarda konser ver,onun dışındaki zamanlarda bar pavyon karı kız eğlen,sonra geç bir uçakta helikopterde elinde 15 bin tllik telefonunla iktidara yalakalık yapmak için fotoğraf çekip cahil cahil yazılar yaz ve story at. Sen kimsin ya senin kime ne faydan var yaranmaya çalıştığın kişilerden medet umup milletvekilliği mi kovalıyorsun hayırdır?Hepiniz reklamsınız siyasilerden daha acımasız ve gaddarsınız şehit aileleri sanki çok umrunda dimi?

Yanıtla64176
...:

Senin kime faydan var dingil!!!

63
ebru:

bilgi yok fikir var

32
at_mouth:

adam yorumunu söylemiş hayırdır

31
kadir deli kadir ülen . .:

yusuf guneyin hakkiinda bukadar sey bildigine gore severek takip ediyosun chp li . . .

22
sacit:

dikkat ettinizmi akplilerin ve mhp lilerin surat ifadeleri hep aynı insan altı bir duruşları var. haksızmıyım.

Yanıtla40112
Alper:

Sen bedelli askerlik yap ama hava bir milyon. Gören de doğuda askerlik yapıp helikopterden helikoptere atlamış sanacak. Senin beğenmediğin o adamın oğlu efendi gibi kısa dönem askerlik yaptı. Senin gibi otel komandoları sahte çürüklerden sonra en son laf söyleyecek kişilerdir.

Yanıtla4585
Fatih:

Oğlu askere gitti diye hdp ile işbirliği hak mı oluyor

117
kara cahil:

boş yapma cahil insan. müzisyene, sanatçıya, tiyatrocuya eline silah verip vatan bekle demek, piyaniste inşaatta sıva yaptırmak kadar abesle iştigal. herkes elinden en iyi gelen şekilde vatana hizmet edecek.

125
KARA CAHİLE CEVAP:

aynen kardeş haklısın. sanatçısı popçusu topçusu askerlik yapmasın garibin fakirin orta gelirlinin işçinin evladı dağlarda sınır ötesinde teröristlerle savaşsın. aklını kullan arada bir. senin çocuğun askere giderken olsun popçumuz topçumuz gitmesin benim evladım gitsin derdin.

11
Tüm 526 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title