Haberler

"Sarsılmayın", Neoplus Outlet AVM'de Sergilendi

Güncelleme:
Abone Ol

NeoPlus Outlet AVM'de, 2-3 Mart tarihlerinde Deprem Haftası kapsamında AFAD Fotoğraf Sergisi "Sarsılmayın" sergilendi.

Avm Mfi Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet AVM, T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Bakanlığının(AFAD), "Sarsılmayın" Sergisine ev sahipliği yaptı. Toplumumuzda deprem bilincinin oluşturulması ve depreme karşı hazırlıklı olunması amacıyla düzenlenen sergiyi Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Eskişehir Vali Yardımcısı Rıza Dalan ve Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ziyaret etti. Depreme karşı toplum bilinci ve dayanışma içinde hareket edilmesi ve deprem olgusunun ön plana çıkarılması amacıyla "Deprem Haftası" kutlama etkinlikleri kapsamında sergilenen "Sarsılmayın" Sergisine ziyaretçilerin ilgisi yoğundu.

Anadolu Üniversitesi Uydu ve Uzay Bilimleri Araştırma Enstitüsünün de stand açtığı etkinlikte depremlerin oluşum nedenleri, deprem anında yapılması gerekenler ve enkaz çıkarma çalışmalarının nasıl olduğu hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, deprem bilincinin oluşturulması için çocuklara yönelik animasyon film gösterimi gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Deprem Haftası Arif Dede Osmangazi Eskişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title