Haberler

Facebook'ta Hz. Muhammed'e Hakaret İçerikli Sayfalara Erişim Engeli

Güncelleme:
Abone Ol

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Facebook'ta Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli sayfalara erişimin engellenmesine karar verdi. Karar uygulanmazsa Facebook kapatılacak.

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Facebook'ta Hazreti Muhammed'e hakaret içerikli sayfalara erişimin engellenmesine karar verdi. Mahkeme sayfalara erişimin engellenmemesi halinde Facebook'a erişimin engellenmesini kararlaştırdı.

ERİŞİMİN ENGELLENMESİ KARARI

Gölbaşı Sulh Ceza Nöbetçi Hakimliği, Cumhuriyet Savcısı Harun Ceylan'ın açtığı soruşturma kapsamında, Facebook'taki, Hazreti Muhammed'e hakaret içeren sayfalara erişimin engellemesine hükmetti.

Mahkeme, sayfalara erişimin engellenmesi kararının uygulanmaması halinde, Facebook'a erişimin engellenmesini kararlaştırdı. Karar, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına ve Erişim Sağlayıcıları Birliğine iletildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Facebook Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (151)

OY VERMİYORUZ:

AKP NİN OYUNLARINDAN ARTIK BIKTIK. SEÇİMDE OY YERİNE HAVA ALIR. ARTIK OY YOK

Yanıtla4873
Ahmet Ssv:

Şimdi Akparti ile Bu konuyu nasıl birleştirdin. Zekaist ?

07
faceem@m.m:

Senin oyunla ne alaka bu haber vermezsen verme tutturmus bi siyaset gidiyorsunuz.. face kapaniyor bitti buraya kadar olan kismini mi okuyor bu yorum sahibi insanlar.. haberin ozunu kavrayamamissiniz..

03
AKP:

ulan bi bitmediniz ya reziller bi yerinizi yırtsanızda AKP İKTİDARDA KALACAK SEN OYUNU VERSENDE VERMESENDE BUNU O TAKOZ KAFANIZA SOKUN. . !

21
gurbetçim@m.m:

senin oyunla başa gelecekse gelmesin

10
DSXD:

ALLAH BELANI VERSİN

10
huseyn:

yahu ben şu islam terör üretitor diyen güruhu anlamıyorum hem müslümanların en kutsalına hakaret ediyor sonrada müslümanlardan tepki görünce müslümanlar terörist diyor sizin işiniz gücünüz yokmu kendi dünyanızda yaşamayı beceremiyormusunuz

Yanıtla1787
Demokrat:

Asıl amaç hz. peygamberi değil Bilalleri korumakdır.

Yanıtla1838
faceemobilWeb@haberler.com:

Siyaset yapacagim diye denyoluk yapanlar var.. soz konusu Peygamber efendimizS.A.V

Yanıtla643
Sezer:

Yok artik!!!!!!!!!! AKP de inanan bir tane insan yok, hepsi de din iman diye rant pesinde. Dun Yozgat AKP kongresine baktım olay bu. . Bu AKP secim yaklasiyor bu yobaz doğulu insanları galeyana getirmek ve bu şekilde oy kapmak bu gerici yobazlardan. Nerede insan hakları? Bu diktatörlükçe rejimi geçti ya!!! Rusya bile buradan çok iyi. . .

Yanıtla3611
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title