Haberler

Savcıyı Şehit Eden Teröristin Annesi: Adam Öldürmesini İstemezdim

Güncelleme:
Abone Ol

Savcıyı şehit eden DHKP-C üyesi 2 teröristten Mehmet Şafak Yayla'nın annesi "Eylemini yapacak çocuk da böyle gidip adam öldürmeyi, bu işlere gelmesini istemezdim." dedi.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan DHKP-C'li teröristlerden Şafak Yayla'nın annesi Aysel Yayla, "Eylemini yapacak çocuk da böyle gidip adam öldürmeyi, bu işlere gelmesini istemezdim." dedi.

CENAZEYİ ALMAK İÇİN BEKLEDİLER

Oğlunun cenazesini teşhis için Adli Tıp Kurumu'na gelen Aysel Yayla, içeri girmek istedi. Görevliler henüz otopsinin bitmediğini belirterek anneye beklemesini söyledi. Anne Yayla Adli Tıp'ta cenazeyi almak için avukatlarla beklemeye başladı.

İlgili Haberler

"EYLEMİNİ YAPACAK ÇOCUK DA..."

Bu sırada gazetecilere açıklama yapan Aysel Yayla, "Dünyamız yıkıldı, bitti işte. Katilleri sakladılar, oğlumu öldürdüler. Başka bir şey demiyorum. Eylemlere katıldığını biliyordum. Eylemini yapacak çocuk da yani böyle gidip adam öldürmeyi bu işlere gelmesini istemezdim.'' dedi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cenazeler hakkında bilgi almak için gelen iki kişi yaka-paça gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, slogan attı. Polis minibüsüne bildirilen şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cenazeleri almaya çok sayıda kişinin geleceği bilgisini alan polis, Adli Tıp Kurumu önündeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Adli Tıp Kurumu Mehmet Şafak Şafak Yayla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (569)

palamobilWeb@haberler.com:

AKP icin firsat savciyida kendileri vurdu maksat belli ortaligi iyice karistirmak baskanlik sistemini getirmek cok yazik batmis bir ülkede yasiyoruz Kurtulus sadece insanlarin biraz mantikli düsünmesi lazim AMA oda bu ülkede mümkün degil gibi ayikmak icin bir mucize lazim

Yanıtla26187
HIDIR CİHAM HÜKÜMDARI:

ŞURDA ZIRVALAYAN, İNSAN ŞEYTANLARININ, YANİ ALLAH A KARŞI SAVAŞMAKTA OLAN TÜRKİYE MEMURLARININ VE DE YANDAŞLARININ, İNKARLARI BEYHUDE, ALLAH GERÇEĞİN TA KENDİSİDİR, ŞİMDİ ŞURDA HERKESİ GÖRÜP DUYMAKTADIR. SİZİN HEPİNİZ PİSLİKSİNİZ, MAHLUKATIN EN AŞAĞILIKLARISINIZ. GEBERMEKLEDE KURTULAMAYACAKSINIZ. TEK BİR SEBEPLE YARATILDINIZ. CEHENNEM. . DEF OLUN GİDİN LAN ORTA ASYAYA MI, GÜRCİSTANA MI NEREYE GİDECEKSENİZ. SOYUNUZ DA BELLİ DEĞİL. .

Yanıtla4198
cihaaaatmobilWeb@haberler.com:

Sayın yetkililer. Teröristlerin leşlerini vermeyin. Götürün bir fosseptik çukuruna atın. Mezarları bile olmsın şerefsizlerin.

Yanıtla14742
Chp düşmanımobilWeb@haberler.com:

Namı diğer berkin elvan... 15 yaşında puşinle elinde bombalarla ekmek almaya gidiyordunya güya bak gör nelere sebep oldun. Yılın nefreti ünvanı sana yakışır çocuk

Yanıtla22150
dadaşmobilWeb@haberler.com:

Bu ülkede ne çok vatan haini varmış bu ülkenin cennet vatanın ekmeyini yiyin suyunu için ozgurce yaşayın şerefsizler bu ülkenin polisine savcısına hakimine birde mermi sıkın sız bu ülkenin aslında sahipleri bile değilsiniz bu ülkenin gerçek sahibi musluman turk milleti siz herhalde daha idrak edemediniz Türkiye cumhuriyeti artık 90 sene sonra gerçek sahiplerinin elinde siz yaptıklarınızdan bundan sonra siz zarar görürsunuz Türkiye buyuyecek dünyaya hukmedecek konuma gelecek ama. Siz buna engel olamayacaksınız

Yanıtla11735
büşra:

Evladının mekanı cennet olsun acın acımızdır.

Yanıtla12515
Hakan:

yakin cesetleri vermeyin

Yanıtla7157
ÜVEYSİ:

EVLADINI KAYBEDEN HİÇBİR ANNE BU HAKARETLERİ HAK ETMEZ EVLADI ZATEN CEZASINI GÖRECEK ANNEYE SÖVÜP SAYMAYIN AYIPTIR GÜNAHTIR. . .

Yanıtla3489
Adınızı Yazın:

Çocuğnun eylem yapacğından haberi varmış. Oğlu gibi örgüte inanmış Anne. Ama oğlu öldü. Yani oğlunun ölümünü seyreden, izin veren, onaylayan anne. Ne anneler var.

Yanıtla9519
karizmaMobil-ANDROID:

resmen erkeğe benziyor böyle kadin mı olur baya TERÖR! ST bu yaratık. ..

Yanıtla7041
Tüm 569 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title