Haberler

SEDAŞ'tan Kaymakamlara Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

SEDAŞ'tan Akyazı ve Kaynarca kaymakamlarına nezaket ziyareti

SEDAŞ yetkilileri İlçe toplantıları öncesinde Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar ve Kaynarca Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Valilik Koordinasyonunda muhtarların talep ve önerilerinin alınması ve etkin bir iletişim sağlanması için ilçe mahalle ve köy muhtarları ile yapılan toplantıların, Akyazı ve Kaynarca ilçelerinde de Kaymakamlık makamlarının koordinasyonunda SEDAŞ ile birlikte belirlenecek ortak tarihlerde gerçekleştirilmesi konusunda, SEDAŞ Dağıtım Varlıkları Müdürü Enver AKA ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Kaynarca ve Akyazı İlçe Kaymakamlıklarına nezaket ziyaretinde bulundular.

Kaymakamlar ile toplantıların yapılma tarihleri konusunda görüş alışverişinde bulunan SEDAŞ yetkilileri, yaptıkları nezaket ziyaretleri sırasında, diğer İlçelerin mahalle ve köy muhtarlarıyla yapılan toplantı süreçlerinin başarıyla tamamlandığını ve değerlendirmelerin yapıldığı hakkında da bilgi verdiler.

Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar ve Kaynarca Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, toplantıların etkin iletişim sağlanmasıyla faydalı bir süreci başlattığını ve Akyazı ve Kaynarca da yapılacak toplantıların Valilik ve Kaymakamlık Makamları, SEDAŞ ile birlikte belirlenecek tarihlerde gerçekleştirileceğini ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaynarca Küpeli Akyazı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title