Haberler

Sedat Peker parti mi kuruyor? Avukatının kullandığı ifade dikkat çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker'in siyasete atılarak yeni bir parti kuracağına yönelik iddia kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Peker'in avukatı Ersan Barkın "Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan "Halkın Sesi Partisi" isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır" ifadelerini kullandı. Barkın'ın kullandığı "şu an için" ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in siyasete atılacağı, bir parti kurma hazırlığında ve çalışmalarında olduğuna yönelik iddialar uzun süredir gündemde. Bugüne kadar Peker cephesinden konu hakkında herhangi bir açıklama gelmemesi iddiaların doğru olduğuna yönelik yorumları da beraberinde getirmişti.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Sedat Peker'in avukatı olan Ersan Barkın ise konuyla ilgili olarak ilk kez bir açıklamada bulundu. Barkın, X hesabından yaptığı paylaşımda "Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker'in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan 'Halkın Sesi Partisi' isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

"DEVLETİN RESMİ KURUMLARI BİLGİLENDİRİLDİ"

Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, Halkın Sesi Partisi'ni mi kuruyor? Avukatının kullandığı ifade dikkat çekti

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sedat Peker Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

ÖzgürRuh:

Akp’den daha iyi yönetiliriz bundan eminim hatta bir partiye bile gerek yok biz kendi kendimize bile yeteriz

Yanıtla54100
batuu34:

kendi kendimize yetemeyiz AKP bizlere yeter

317
Doğrucu:

Bu ülkede dini imanı kuranı al eline peygamber bile olursun :))

Yanıtla4752
MGk:

En güzeli Atatürk'e sarılmak.. Kaçakçılıktan bile yakalansan Laiklik elden gidiyor de yırtarsın :)

2328
batuu34:

yol artık daha neler

Yanıtla446
Ahmet a:

Çok cahil herseye atlayan bir milletiz kimse dememiş ki bu kadar sabıkaya nasıl parti kuruyor

Yanıtla544
Zafer Ozkan:

direk vekil adayiyim .. sonuna kadar yanındayım

Yanıtla3315
emin gormecikli:

kursun zaten geç bile kaldı

Yanıtla1114
Latife ORHAN:

Kuzey Kore lideri gibi olacaksa ,neden olmasın ? Ülke 1 yılda kuruluş ayarlarına döner ! Esenyurt ,Kanada gibi olur ! Harika olur !!!

Yanıtla514
Güven önemlş:

TMP

Yanıtla67
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title