Haberler

Şehidin Babası ve Kardeşinin Göz Yaşartan Anı

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'da şehit olan Muzaffer Can Ersoy'un hem kardeşi hem meslektaşı olan Mustafa Ersoy'un, babası Paşa Ersoy ile kucaklaşması taziyeye gelenleri ağlattı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Sur ilçesinde hendek kazan ve yol kesen PKK'lılara sabaha karşı düzenlediği operasyonda, teröristlerin roketli saldırısı sonucu Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy şehit oldu.

Şehit olan Muzaffer Can Ersoy'un hem kardeşi hem meslektaşı olan Mustafa Ersoy'un, babası Paşa Ersoy ile kucaklaşması taziyeye gelenleri ağlattı.

VEKİLLER TAZİYEYE GELDİ

Şehit özel harekat polisi Muzaffer Can Ersoy'un Bünyan ilçesindeki baba evine ilk olarak AK Parti Kayseri milletvekilleri Kemal Tekden ve Havva Talay Çalış, ardından MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz taziye ziyaretine geldi.

"AĞABEYİNİ KAYBETTİK OĞLUM"

Yozgat'ta polis olan şehidin kardeşi Mustafa Ersoy da baba evine öğleden sonra geldi. Küçük oğlunun geldiğini gören baba Paşa Ersoy oturduğu yerden oğluna doğru koştu. Baba Ersoy, "Ağabeyini kaybettik oğlum" diyerek Mustafa Ersoy'a sarılıp ağladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ersoy Diyarbakır Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (129)

Diyarbakırlı Türk:

Bu goruntuye sebep olanların Allah belasını versin şehitler ölmez vatan bölünmez

Yanıtla177236
GARİP:

Allah rahmet eylesin. Bu acıyı yaşayan bilir. Ama şuda var ki ölümlerin en güzeli ile Rabbine kavuştu. Allahım bizlere de şehadet şerbeti içerir inşallah.

Yanıtla193123
Diyarbakırlı Türk:

Bu goruntuye neden olanların Allah

Yanıtla15255
emir kulu değil allah''a kul olunmalı:

abi bu ülkede neden hala birilekta oturuyor ne yapılması gerekiyorsa o istifa dahil yapılması gereken ne varsa OHAL ÇİLLER KONSEPTİ NE YAPILMASI GEREKİYORSA O YAPILSIN!

Yanıtla15818
BASKAN:

HABERDE YORUM YAPAN HAIN SOZDE ESNAF YADA HAIN MEDYA VARSA OYLE BIRI,,, AKP YE OY VERMIS, ENDISELIYMIS... ULAN ORASI EGLENCE MERKEZI DE HERKES MUTLULUK ICINDE SILAHSIZ, HUZURU YASIYORDA HUKUMET MI GELIYOR HUZUR BOZUYOR, SEHITLER UZAYDAN KAFALARINA DUSEN GOKTASIYLAMI SEHIT OLUYOR. BIRDAHA AKP YE OY YOKMUŞ. HADI ORADAN HADI.. SELO BILE GORDU OLANLARI YUSUF EDIYOR SECIM ERTELENSIN DIYE.. HDP YE ANCAK HALKIN ICINDEKI TERORISTLERDEN OY CIKAR. ONLARDAN BILE YUZDE YUZ OY CIKMAZ. BARAJ ALTINA GIDECEKLER. ETILER, NISANTASI BEBEKTEKI ESCINSELLER BILE KORKUDAN OY VEREMEYECEK.

Yanıtla9039
ali:

Kurtlerin askere ve polise sahip cikmasi lazim..pkk turk kurt ayrimi yapmiyor cunku..daha gecen hafta pkk bir kurt doktor ve polisi sehit etti...pkk dış guclerin maşasidir

Yanıtla968
ÖZ:

Kürdüm kilisliyim yedi ceddim kürt polise askere uzanan eller kırılsın katil pkk barınacak yerin kalmasın hain hdp gidecek kapı bulamıyasın kalleş demirtaş soyun kurun adın batsın allah belanızı versin sizin yüzünüzden kürtlerin adı lekeli türklere kalmadan biz kürtlerin elinde can veresiniz

Yanıtla857
ADNIZI YAZIN:

Allah islah etsin hdpkkyı. Provakatörlük yapan hdpliler var yalandan rumuzlar alıp beğeni hilesi yapıyorlar

Yanıtla1725
emir kulu değil allah''a kul olunmalı:

BEN denizin altından tünel İSTEMİYORUM, BEN en büyük havalanı İSTEMİYORUM, BEN ORMAN TALANI, böyyük köprü VS İS TE Mİ YO RUUM! BEN HUZUR MANEVİ KÖPRÜ TERÖRSÜZLÜK İS Tİ YO RUUUM!. . . YAŞASIN ADALET BARIŞ HUKUK DEMOKRASİ HAK EŞİTLİK LAİKLİK ATATÜRK İLKE VE INKİLAPLARI!

Yanıtla2218
dro:

çok kötü bidurum ya. umarım akp doru yola girer. . barış sürecini yine başlatmalı. karşılık beklemeden. . başkanlık sistemi bu acı haberlerden dahamı önemli. . cengizhanda dünyaya hükmetti. . eşşekten düştü öldü. . savaşçı ruhlar deyil. barışçı ruhlar bu dünyada sevilir. .

Yanıtla1921
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title