Haberler

Şehidin Yeğenine Polislerden Sevgi Seli

Güncelleme:
Abone Ol

Mersin'de şehit amcasının mezarını ziyaret eden 7 yaşındaki İlayda, tören için şehitlikte bulunan polislerin kendisine gösterdiği ilgiden mutlu oldu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Mersin Şehitliği'nde düzenlenen törene katılan polisler, şehit amcasının mezarını ziyarete gelen 7 yaşındaki İlayda Kaçar ile ilgilenerek, onu sevindirdi.

Mersin Şehitliği'ndeki törende, Vali Yardımcısı Turgut Serimer, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve protokol üyeleri ile polis ve askerler, şehitlerin kabrine karanfil bırakarak dua okudu.

Bu sırada, Şehit Piyade Er Hacı Kaçar'ın kabri başında bekleyen ve mezar taşını öpen İlayda, polislerin dikkatini çekti. İlayda, yayına gelerek kendisini seven polislerin ilgisinden mutlu oldu.

Şehit Kaçar'ın annesi Gülsüm Kaçar, törenden haberlerinin olmadığını, torunu İlayda ile oğlunun mezarını ziyarete geldiklerini söyledi.

İlayda'nın polisleri çok sevdiğini anlatan Kaçar, "Amcasını hiç görmedi ama çok seviyor. Polisleri görünce çok heyecanlandı. Buradaki tüm polisler benim oğlum" dedi. - Mersin

Kaynak: AA / Güncel

Turgut Serimer Hüseyin Bahar Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title