Haberler

Şehit Astsubay İçin Gaziantep'te Tören Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Kilis'te IŞİD'in açtığı ateşle şehit düşen jandarma Astsubay Mehmet Yalçın Nane için düzenlenen törende anne ve babası çocuklarını asker selamıyla uğurladı.

Kilis'te IŞİD militanlarının silahlı saldırısında şehit düşen astsubay Mehmet Yalçın Nane için 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Kilis'in Elbeyli ilçesinde dün devriye görevi yaptığı sırada terör örgütü IŞİD militanlarının silahlı saldırısında şehit düşen Astsubay Mehmet Yalçın Nane için Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda öğle saatlerinde askeri tören düzenlendi. Törene Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, MHP Gaziantep Milletvekilleri Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit Astsubay Nane'nin eşi Seher ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

ACILI AİLEYİ KOMUTANLAR TESELLİ ETTİ

Törende gözyaşları döken şehit Astsubay Nane'nin ailesini komutanlar teselli etti. Törene katılan Orgeneral Hulusi Akar, Nane ailesi ile yakından ilgilenirken, aileye başsağlığı diledi. Tören, İl Müftüsü Ahmet Çelik'in dua ettirmesinin ardından sona erdi.

OĞLU DÜNYAYA GELECEK

Şehit astsubay Nane'nin annesini 3 yaşındayken kaybettiği, babasının ise 2013 yılında vefat ettiği öğrenildi. Şehidin hamile eşi Seher Nane'nin ise önümüzdeki ay bir erkek bebek dünyaya getirmesi bekleniyor. Yakınları şehit astsubayın doğacak çocuğuna, kalp krizinden hayatını kaybeden babası Alaattin'in adını vereceğini belirttiler.

Şehit astubayın cenazesi Bahattin Nakıpoğlu Camii'nde cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Arıl Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - Gaziantep


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yalçın Gaziantep Elbeyli Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

HALK:

NERDESİN EEYYY CEHALET CHP PARTİSİ NERDESİN?? NERDE SENİNN ATATURKCÜLÜGÜN??? TOPUN İPNENIN YANINDA SAF ALIRKEN SU ANANIN BABANIN YANINDA SAF ALAMIYOR VE GEREKEN CEVABLARI VEREMIYORSUN. SİZİN GİBİ MUHALEFET BU İKTİDAR ALTINDA EŞŞEK GİBİ YAŞICAK. . .

Yanıtla117
askerlik mesleği:

ya bu ölümleri hiç duygusallaştırmaya gerek yok dışarıda bir çok meslek var asker ölümünden daha fazla.her şeyin bir bedeli var.bu da bu güzel vatana sahip olmanın bedeli olsa gerek mantıklı düşünecek olursak

Yanıtla161
Farklı Bakış:

Astsubay da pisi pisine yaşamından oldu. Sonra saatlerce bomba yağdırdık, ama bir terörist öldü. Madem bir iş yapacaksın, binlerce terörist öldür de intikam aldık diyelim. ATTIĞIMIZ BOMBA, ÖLDÜRDÜĞÜMÜZ TERÖRİSTE DEĞER Mİ?

Yanıtla017
kilisli:

Celal doganda Gaziantep milletvekili niye orda yoktu.yoksa milletin degilde baskalarininmi vekili.

Yanıtla113
ateş düştüğü yeri yakar:

kaldı yine bir kadın ve doğmamış çocuğu. ALLAHIM Türkün türkiyenin çilesi ne zaman bitecek. başımmızdakilerin başına gelmeyince anlamazlar. çocuklarını asker bile yapmadılar. vay anam vay. adaletin batsın dünya. Başımız sağolsun başınız sağolsun şehidimin ailesi

Yanıtla012
üzgünMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Yanıtla012
Oya Çelik:

Ulan doğmamış çocuğu yetim bıraktınız Allah katkat belanızı versin

Yanıtla012
LAZ OGLU:

BIR OLURUZ BIN DIRILIRIZ KIMSENIN SUPHESI OLMASIN TURK MILLETI BIRDIR TURKUYLE KURDUYLE LAZIYLA ALEVISIYLE SUNNISIYLE CERKEZIYLE ZAZASIYLA YETERKI ARAMIZDAKI ERMENI USAKLARINI BILELIM

Yanıtla111
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Allah Sabir versin,makamın cennet olsun guzel kardesim.sen vatanın icin,bizim icin canını verdin,tüylerim diken diken oluyor bu mesajı yazarken,ailene sabırlar dilerim.

Yanıtla011
Gerçekçi olMobil-IOS:

Devlet vatandaşına sahip çıkmayı öğrensin önce sonra şehidine tören düzenlesin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ..

Yanıtla63
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title