Haberler

Şehit Astsubayı Adana'da Son Yolculuğuna Genelkurmay Başkanı da Uğurladı, Oğlu Yürekleri Dağladı (2)

Abone Ol

Toprağa VERİLDİ Şehit Kenan Yıldız'ın naaşı getirildiği Abdioğlu Köyü Mezarlığı'nda getirildi.

Toprağa VERİLDİ

Şehit Kenan Yıldız'ın naaşı getirildiği Abdioğlu Köyü Mezarlığı'nda getirildi. Adana Valisi Mustafa Büyük ile 6'ıncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, şehit babası Cumali Yıldız'a destek olurken eşi Hatice Yıldız ile annesi Emine Yıldız gözyaşlarına boğuldu. Şehit Kenan Yıldız, dualar ve gözyaşlarıyla mezarlıkta toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Büyük Kenan Yıldız Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

SERDAR YILDIZ:

GARDAŞ , GARDAŞ , GARDAŞ ALLAHIM ŞEHİTLİĞİNİ ŞEHADETİNİ KABUL EYLESİN MEKANIN CENNET BAHÇELERİ OLSUN. GÖZÜN ARKADA KALMASIN ŞEHİT GARDAŞIM SEN RAHAT UYU. NE MUTLU SANA ŞEHİTSİN , NE MUTLU BİZE ŞEHİT AİLESİYİZ . EMANETİN EMANETİMİZDİR . CENAB-I HAK SANA VE SENİN GİBİ TÜM ŞEHİTLERİMİZE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. VATANIMIZ , MİLLETİMİZ , DEVLETİMİZ , BAYRAĞIMIZ SAĞ OLSUN. ? BAŞIMIZ SAĞ OLSUN. . .

Yanıtla00
SERDAR YILDIZ:

GARDAŞ , GARDAŞ , GARDAŞ ALLAHIM ŞEHİTLİĞİNİ ŞEHADETİNİ KABUL EYLESİN MEKANIN CENNET BAHÇELERİ OLSUN. GÖZÜN ARKADA KALMASIN ŞEHİT GARDAŞIM SEN RAHAT UYU. NE MUTLU SANA ŞEHİTSİN , NE MUTLU BİZE ŞEHİT AİLESİYİZ . EMANETİN EMANETİMİZDİR . CENAB-I HAK SANA VE SENİN GİBİ TÜM ŞEHİTLERİMİZE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. VATANIMIZ , MİLLETİMİZ , DEVLETİMİZ , BAYRAĞIMIZ SAĞ OLSUN. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN. . . .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title