Haberler

Siirt'te Şehit Olan 8 Asker İçin Tören Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Siirt'te PKK'lı teröristlerin hain tuzağı sonucu şehit düşen 8 asker için tören düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri gözyaşlarıyla memleketlerine uğurlandı.

Türkiye dün Siirt'ten gelen terör saldırısı haberiyle bir kez daha acıya boğuldu. Devriye görevi yapan askerlerin bulunduğu zırhlı araç pusuya düşürüldü. Şehit haberleri ailelerine ulaşırken babaocaklarına yas düştü, annelerin babaların sözleri yürekleri dağladı. İşte şimdi 80 milyon Pervari Şehitlerine ağlıyor. Türkiye şehitlerini uğurluyor.

İLK TÖREN SİİRT'TE

Siirt'teki terör saldırısında şehit düşen 8 askerin cenazesi, ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi morgundan törenin yapılacağı Siirt 3. Jandarma Komando Tugay Komutanlığına götürüldü.

ZIRHLI ARAÇLAR EŞLİK ETTİ

Törenin ardından şehitlerin cenazeleri ambulanslarla memleketlerine gönderilmek üzere Siirt Havaalanı'na götürüldü. Cenazelerin götürülmesi sırasında zırhlı askeri araçlar da ambulanslara eşlik etti.

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ ŞÖYLE;

Jandarma uzman çavuş Hakan Aktürk-Burdur

jandarma uzman çavuş Ferdi Gerekli-Adana

uzman çavuş Barış Akın-Ankara

Jandarma er Mehmet Halil Barkın-Şırnak

Jandarma er Recep Beycur-Erzurum

Jandarma er Ömer Erüstün-Kahramanmaraş

Jandarma er Bahadır Aydın-Bursa

Jandarma er Emre Kaan Arlı-Kocaeli


Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Pervari Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (248)

bingöl genç:

bu yapılanların hepsi akp nin oyları artsın diye yapılıyor. . . şimdiden söylüyorum 50 tane oyum var oylarım hdp ye

Yanıtla1913
12 YILDIR:

AK PARTİYE ENGEL OLUNP KÖSTEK OLAN VE HER TÜRLÜ HAİNLİĞİ YAPAN CHP ZİHNİYETİ KINA GÖNDERECEĞİM SİZLERE SİZİN ESERİNİZDİR BUNLAR , ATEİST VE DİNSİZ BİR GENÇLİK YARATMAK AMACINDA OLAN CHP ASLA EMELİNE ULAŞAMAYACAK . .

Yanıtla275
HIMBIL:

ALLAH hepinizden razı olsun, ALLAH mekanınızı cennet eylesin :(((((

Yanıtla230
ŞANLIURFA:

BİZLER ŞANLIURFA , MARDİN , DİYARBAKIR. . . . . AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZ CANIMIZ KANIMIZ DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ. PKK PİLİĞİNİ ŞİDDETLE LANETLİYORUZ

Yanıtla1813
krikocu ibo:

bir başkanlık uğruna ne ocaklar sönüyor

Yanıtla1021
WELAT LİCÊ:

FAŞİST VE ONUN HALKINI İNKAR EDEN BİR DEVLET İÇİN HAYATINI KAYBEDEN O KÜRT ERLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM. PARALILARA GELİNCE. BU İŞTE ÖLÜM İMKANI OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYORLAR. SAYGILAR YİNE YÜCE KÜRT HALKININ BAŞI SAĞOLSUN.

Yanıtla245
canbeyy:

bir türk olarak üzülmüyorum pkk ne yapsa yeridir adamlar 3 yıl boyunca bir mermi sıkmadı bizimkiler kaşındı

Yanıtla224
Deli divane Mobil-IOS:

Ne şehidi ya

Yanıtla1115
adil olmayan müslüman:

çatışmalardan ve gelen 8 tane ölü haberinden sonra kimin oyu artıyorsa bu işi o idare ediyordur. . akp nin oyu 3 puan artmış o zaman şuan kürdistan gerillaları barış istemesine rağmen, kemalizmin pençesine düşmüş müslüman askerle kim tarafından gönderiliyor kürtlerin üzerine

Yanıtla206
HDP YE OY VEREN AKPLİLER GÖZÜNÜZ AYDIN:

akpnin arka bahçesi Hdp ..

Yanıtla1610
Tüm 248 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title