Haberler

Şehit Esma Çevik'in babaevine asılan bayrağa saldıran kadın kameralara yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Sultangazi'de Şehit Esma Çevik'in babasının ikamet ettiği evin penceresine asılan Türk bayrağı, bir kadın tarafından kopartılarak yere atıldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Baba Hüseyin Akgül, "Acı bitmeden yeni bir acı yaşadım" dedi.

Şırnak'ta etkisiz hale getirmek istediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Patlayıcı İmha Timi (PAMİT) Komutanı Astsubay Esma Çevik'in Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşayan babasının evine asılan Türk Bayrağı, bir kadın tarafından kopartılarak yere atıldı.

SALDIRGAN KADIN KISA SÜREDE YAKALANDI

Haber verilmesi üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, kadının kimliğini tespit ederek kısa sürede gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kadın, serbest bırakıldı. Baba Hüseyin Akgül'ün evine ise yeni bir Türk Bayrağı asıldı.

Son Dakika | Şehit Esma Çevik'in babaevine asılan bayrağı yer atan kadın kamerada

"ACI BİTMEDEN, BAŞKA ACI YAŞADIM"

Olay anını anlatan Şehit Esma Çevik'in babası Hüseyin Akgül, "Acı bitmeden, yeni bir acı yaşadım. Benim kızımın şehit olmasından sonra bu olayın olması beni iyice derinden yaraladı. Şehit olduğu gün askerlerin asmış olduğu bayrağı bir hırsla çekip koparıyor ve yere fırlatıyor. İçler acısı bir durum. Bu yetmezmiş gibi şehitlere ve devlete bir sürü hakaretler etmiş. O da yetmemiş gibi kızıma yönelik, 'iyi ki geberdi. Şehitler iyi ki geberiyor' diye laflar etmiş. Şahsı tanımıyorum. Bizim mahallede oturuyormuş. Terörle mücadele 10 dakika içerisinde kişiyi buluyor ve ifadesini alıyor. Cumhuriyet Savcılığı bırakıyor. Bu daha çok beni yaraladı. Böyle bir suçu işleyen insanın dışarıda gezmesinden dolayı utanıyorum" dedi.

Son Dakika | Şehit Esma Çevik'in babaevine asılan bayrağı yer atan kadın kamerada

Son Dakika | Şehit Esma Çevik'in babaevine asılan bayrağı yer atan kadın kamerada

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (191)

Vatandaş:

Bayrağa saygısızlık affedilemez bu ülkede idam şart

Yanıtla3729
Musa:

Bayragin nereye ne zaman asilacagi kanunlarimizda beli.Din istismari bayrak istismari atatürk istismari yapmayi birakalim.En iyi vatansever balkonuna bayrak asan degil serefiyle kazanip serefiyle vergisini ödeyendir.

Yanıtla4412
Dil belasi:

Adam vergisini caniyla vermis. Bundan daha buyuk seref mi olur.

210
t:

musa seni bayrak düşmanı masumane tavsiyende düşmanlık var işinize gelmeyen bir durumda kanunlarımızda belli diyorsun peki bayrak asmak yasakmı diyor bayrağımızada hitabın bayrağımız olmalı bayrak olmamalı her halin düşmanlık şerefiyle kazanıp şerefiyle vergini vereceksin her vatandaşın asli görevidir en iyi vatansever bayrağını vatanını çok sevecek hainlerden koruyacak bayrak ve vatan olmadan vergi verecek devlet bırakmaz dost görünen düşmanlar boş boş konuşup bel altından vurduğun çok açık

29
.....:

Vatanını en çok seven görevini en iyi yalandır!

14
Musa:

Tören düzenlenen alanlar ile yönetmelik veya yönergelerde belirlenen tören alanları, B) Kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, C) Siyasi parti merkez, il ve ilçe teşkilatları, D) Fabrikalar, E) İşletmeler” sayılmış; yine anılan Tüzüğün “Müsaade İle Bayrak Çekilmesi veya Konulması” başlıklı 12 nci maddesinde ise, “ 11 inci maddede sayılan günler, kurtuluş ve Atatürk’ü anma günleri dışında, Bayrak çekilmesi veya konulması mahalli mülki amirinin müsaadesine bağlıdır.” şeklinde bir düzenleme getirilmiştir. Ayrıca, Tüzüğün 12 nci maddesinin devamında, “Ancak, milli spor karşılaşmalarında ve milli gelenekler gerektiriyorsa törenlerde ve düğünlerde Bayrak kullanılabilir.” denilerek, bayrağımızın toplumsal hayatımızın farklı alanlarında kullanımıyla alakalı bir hüküm cümlesine yer verilmiştir.

32
:

MALESEF BU ETNİK GRUBUN YARISI BU ÜLKENİN DÜŞMANIDIR . BEN KESİNLİKLE BU GRUPTAN BİRİ İLE NE AYNI MASADA OTURURUM NE DE ARKADAŞLIK , AKRABALIK , DOSTLUK EDİNİRİM .

Yanıtla1041
Niyazi:

Tüm gürcüleri zan altinda birakamasin.Edepli ve terbiyeli ol vatansiz.

52
49:

Bunlar Ermeni asli şey tanın ta kendisi

Yanıtla2325
Tayyar Durden:

Nasıl serbest bırakılabilir? Aklım almıyor artık benim, çıldıracağım. O bayrak uğruna canını veren şehitlerimiz, gazilerimizden de mi utanmanız yok?

Yanıtla543
Tüm 191 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title