Haberler

Şehit Evinde AK Partili Belediye Başkanı'na Tepki

Güncelleme:
Abone Ol

Batman'da şehit olan polis memuru Burhan Gatfar'ın Elazığ'daki baba evine ateş düştü. Aile, taziyeye gelen AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'a tepki gösterdi.

Batman'da şehit olan polis memuru Burhan Gatfar'ın Elazığ'daki baba evine ateş düştü. Baba Zeki Gatfar, şehit oğlunun cenazesini almak üzere Batman'a gittiği için taziyeler, şehit polis Burhan Gatfar'ın aynı zamanda dayısı da olan kayınpederi Bahri Orhan'ın evinde kabul ediliyor.

MAHALLE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ataşehir Mahallesi, Muharipler Caddesi'nde oturan şehit polis Burhan Gatfar'ın kayınpederi Bahri Orhan'ın evine dev Türk Bayrağı asıldı. Taziyelerin kabul edildiği evde, yakılan ağıtlar tüm mahalleliyi gözyaşlarına boğdu.

AK PARTİLİ BAŞKANA TEPKİ

Taziye evine gelen AK Partili Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehit yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Şehit yakınları Başkan Yanılmaz'a, "Sizi istemiyoruz! daha kaç şehit vereceğiz?" diye tepki gösterdi. Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek de, taziye dileklerini iletmek üzere şehit yakınlarını ziyaret etti.

VALİ ZORLUOĞLU CENAZE MERASİMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu da şehit polis Burhan Gatfar için ailesine taziye dileklerini iletmek üzere kayınpederi Bahri Orhan'ın evine geldi. Taziye dileklerinde bulunan Vali Zorluoğlu, "Şehidimiz için yarın, yetiştirebilirsek öğlen namazından sonra, yetiştiremezsek ikindi namazından sonra şehit cenaze namazını kılacağız. Namazdan sonra da şehidimizi memleketi Baskil ilçesine bağlı Karaali köyünde toprağa vereceğiz. Bütün hemşehrilerimizi cenaze namazına ve defin törenine bekliyoruz. Başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah sabır versin, milletimizin başı sağolsun." dedi.



ŞEHİDİN EŞİ DE POLİS

Şehit Burhan Gatfar'ın eşi Semra Gatfar'ın da Batman'da komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit polis memuru Burhan Gatfar'ın bir yıl önce Batman'da çıkan toplumsal gösterilerde, atılan taşla ayağından yaralandığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Yanılmaz Ataşehir Elazığ Batman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (233)

rizeli da:

Akp sana oy yok sen istiyorsun ki turkiyede birbirine girsin yok Sana oy yok sen cocugunu gönder sehit olsun hadi hadi

Yanıtla1767
Vatandaş:

Hdp yi pkk yi istemisdir sehit yakinlari

Yanıtla6711
NARIN diyarbakir:

Haklısın teyze daha kaç insan evladı ölecek akp tek başına iktidar olmayacak boşuna bu garibanlari şehid ediyorlar onların derdi vatan değil onların derdi oy hesabı

Yanıtla765
Aga:

Agzi olan konusuyor.Sizin vereceniz oylar size de kalsin.bu kadar nankör insan olur olmaz yorum yapiyor.Inadina RTE

Yanıtla4228
Selen:

Ne isleri var orada AKP katillerin? Adam hakli

Yanıtla1554
atakan:

Adamlar haklı saray için iktidar için ne kadar can daha gidecek

Yanıtla659
Vatasever:

ADAM HAKLI VERİN KÜRTLERİN TOPRAKLARINI KAN AKMASIN

Yanıtla3231
vatandas:

Ortami olusturdular asker polisi yem ediyolar. Tayyibin cocuklari gitsin Guneydoguya

Yanıtla954
ÜST AKIL:

Işıdı vur!! Erdoğan savaş çıkartıyor..ışıdı vurma!!!erdoğan ışıdı destek liyor.. PKK yı Vur!! Erdoğan yüzünden terör arttı..PKK yı VUrma!! Erdoğan terörü besliyor ..dhkpc yı vur!!erdoğan çocuk katili..dhkpc yı vurma!!!erdoğan göz yumuyor.....İŞTE TÜRKİYEDEKİ BU ÜST AKLIN BİR BÖLÜMÜ..

Yanıtla4022
vatandas:

Millet artik uyaniyo. Tek basina iktidar olamadiniz diye vatan evletlarini atese attiniz

Yanıtla2734
Tüm 233 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title