Haberler

Şehit Haberinin Kameralar Eşliğinde Verilmesi Tepki Çekti

Güncelleme:
Abone Ol

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala'nın Hakkari'de şehit düşen Mehmet Tuhal'ın ailesine acı haberinin kameralar eşliğinde vermesi büyük tepki çekti.

Hakkari'de terör örgütü PKK'nın yola döşediği bombayı uzaktan kumandayla patlatması sonucu şehit düşen 29 yaşındaki polis memuru Mehmet Tuhal'ın Hatay'ın Hassa ilçesindeki babaevi yasa büründü.

KAMERALAR EŞLİĞİNDE HABER VERDİ

Yetkililerin şehidin ailesine kameralar eşliğinde acı haberi vermesi büyük tepki çekti. Evladının şehit olduğundan o ana kadar haberi olmayan anne Feride Tuhal büyük şok yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Acı haberi Kaymakam Pala'nın ağzından duyan şehidin aynı ismi taşıyan 75 yaşındaki babası Mehmet Tuhal ve 65 yaşındaki annesi Feride Tuhal gözyaşlarına boğuldu. Şehidin anne ve babasına hazırda bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

6 YILLIK POLİS MEMURUYDU

6 yıllık polis memuru 29 yaşındaki Mehmet Tuhal'in, 9 kardeşten 8'incisi olduğu öğrenildi. Daha önce İstanbul'da olay yeri inceleme polisi olarak görev yapan Tuhal'in, yaklaşık 2 ay önce Hakkari'ye tayin edildiği belirtildi. Şehidin yakınları, ufak kardeşi Fuat Tuhal'in Ankara'da Uzman Erbaş Okulu'nda okuduğunu ve perşembe günü mezun olup, Şanlıurfa'da göreve başlayacağı söyledi.

MUTLULUK YERİNİ HÜZNE BIRAKTI

Fuat Tuhal'ın mezuniyet törenine hazırlanırken, Mehmet Tuhal'ın şehit haberini alan ailesi, yıkıldı. Şehidin babaevi Türk bayraklarıyla donatılırken, Hassa Camii İmamı Şemsettin Gönüleğmez Kur'an okudu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Pala Hakkari Hassa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (274)

DES:

ALLAHIMM BU NASIL Bİ DÜNYADIR NE HALE GELDİK HERŞEYİ KULLANMAYA BAŞLAMIŞLAR YAZIKLAR OLSUN. FAKİR FUKARANIN ÇOCUKLARININ ÖLÜMLERİNİ NASIL HABER EDİYOLAR ANAMA YAZIK YAŞLI YAA YAZIK OKADAR İNSANIN İÇİNDE ACISINI BİLE YAŞIYAMIOYO

Yanıtla1042
Af Af Allahım af..:

ben izlemeye utandım, insanlığımdan utandım, patlayan flaşlardan utandım, haberin okurken utandım, sen elhamdülillah müslümanım diyorsun hiçmi utanmadın. o eve gazeteciler ile, kameralar ile girmeye, anasının elini tutan ona teselli vermek için önünde eğilen evlada, ''sen çekil kameranın önünden'' dedirtmeye hiç mi utanmadın ? Allah islah etsin sizi. Sizi de size edep haya öğretmeyeni de, o makama koyanı da, hepimizi hepimizi. . .

Yanıtla439
Silici:

On numara yorum, Allah sabır versin, Kahrolsun pkk ve destekcileri

03
huseyin:

bilal askere !

Yanıtla1820
GUNDİMobil-IOS:

Kaymakama bakarmısın Okumuş Ama adam olamamış. Adam sanki müjde veriyor...

Yanıtla137
Yorum:

Kaymakam olmus ama insan olamamis

Yanıtla329
onderMobil-ANDROID:

o kamerayi oraya kim soktuysa..

Yanıtla032
ramazan:

SAÇLAR JÖLELİ , GİYMİŞ LACİLERİ . . KAMERAYA ÇIKACAK NEDE OLSA. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . KOYUN CAN DERDİNDE , KASAP Et !!!

Yanıtla131
Cancağazım:

Allahim Sen yardim et Şehittin Annesine babasina sabir ver mekanı cenet olsun okadar aladim ki Halen aliyorum yazik annesine Cok Üzüldüm

Yanıtla031
Adınızı Yazın:

kameralara ne gerek var kardeşim!. . . . allah aşkına yapmayın günahtır üzmeyin bu insanları

Yanıtla030
Tüm 274 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title