Haberler

Şehit Müsellim Ünal, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Adıyaman'da dün çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı 22 yaşındaki Müsellim Ünal'ın cenaze töreni düzenlendi. Davutoğlu'nun dua edildiği esnada gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Adıyaman'da şehit olan Müsellim Ünal'ın cenazesi Adıyaman'da Başbakan Ahmet Davuoğlu, Numan Kurtulmuş ve CHP heyetinin de katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderilecek.

"ALLAH YERLERİNİ CENNET EYLESİN"

Dua ediliği sırada gözyaşlarını tutamadığı gözlenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazede yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Milletimizin bu topraklardaki fertlerinin canlarını vermesiyle kadimleşmiştir. Bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Allah yerlerini cennet eylesin. Şehitlerin akibeti bellidir, onların yeri cennettir. Peygamber Efendimizin yanı başıdır. Biz o makama ulaşmak için dua ederiz. Allah bizi şehitlerimizin yanında haşrolacak kadar hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.

"BU TOPRAKLARDA YAŞAMANIN BEDELİ NEYSE ÖDEMEYE HAZIRIZ"

Dolaylı maşalar, teröristler ve arkasındakiler de bilsinler ki, 79 milyon vatandaşımız bu bayrağı dalgalandırmak için her şeyi yaparız. Suruç'taki saldırı, Adıyaman'dan gelen şehit haberi bir kez daha yüreklerimizi dağladı. Birileri al bayrağın ineceğini, birileri bu toprakları böleceğini düşünüyorsa yanılıyor. Her bedeli öderiz bayrağı yere indirmeyiz. Bu topraklarda yaşamanın bedeli ne ise ödemeye hazırız.

"TSK'NIN GÜCÜ MİLLETİMİZİN GÜCÜ VE GÜVENCİDİR"

Allah şehitlerimizin bize bıraktığı bu emaneti koruyanlardan eylesin. Mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de o makama yürüyenlerden eylesin. TSK'nın gücü milletimizin teminatı, milletimizin gücü ve güvencidir."

GENELKURMAY BAŞKANI ORG ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, şehit Jandarma Uzman Onbaşı Müsellim Ünal için başsağlığı mesajı yayımladı. Özel, mesajında, "Kahraman personelimize şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

BABANIN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba Yusuf Ünal, "Allah'ım bu nasıl acı, kimseye verme ya Rabbim böyle bir acıyı. Oğlum ne yaptın kolumu kanadımı kırdın" diyerek ağladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yusuf Ünal Adıyaman Tsk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (186)

hakikat:

ÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜRterörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar amma pkk yı bitirmek istemiyor siyasiler varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına

Yanıtla271
Cizre Li:

Canı o kadar tatlıysa gitmeseydi para için öldü 32candan daha kıymetli değildir

Yanıtla628
ahmet:

merak etmeym erken seçimde oyumuz mhpnindir bütün adıyamanda mhpye vermelidir oyunu bence

Yanıtla464
SY:

:( ALLAH BELANIZI VERSİN BU ADAMI BÖYLE AĞLATTINIZ YA UMARIM ACI CEKEREK CAN VERİRSİNİZ

Yanıtla640
ALİ.HAYDAR:

NE. ŞEHİDİ. YAA. BAŞKASININ. TOPRAĞINDA. ÖLEN. ŞEHİT. DEĞILDIR. ORALAR. BİZİM. TOPRAKLARIMIZ.

Yanıtla414
CIRKIN KRAL:

SU testisi su yolunda kirilir

Yanıtla355
Adimi yazim:

Sehidim Allahin rahmeti üzerine olsun mekanin Cennet olsun, hakkini kanini bize helal et.

Yanıtla333
KILIÇ:

BU ÜLKENİN HUZURU PKK İLLETİNİ ACIMASIZCA GEBERTMEKTEN GEÇER ALLAH ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE SABIR VERSİN BAŞLARI SAGOLSUN ACILARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUM,

Yanıtla531
Çuvalcı:

Evin tek çocuğuymuş peh maaşı dolgun da ondan gitti vatan falan bahane gönüllü yapanı duymadım daha ypg den utanın

Yanıtla2511
islam:

peygamber efendimizin hadislerinde buyurduğu ahirzamanda ortaya çıkacağı ve ortadoğuda fitne çıkarıp kan dökeceği söylenen işid adındaki deccal ordusuna her neden olursa olsun sempati duyan troller canınız cehenneme. . . inşallah Allah vaat ettiği gibi onlarıda destekçilerinide her iki cihanda yakacaktır. . .

Yanıtla033
Tüm 186 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title