Haberler

Şehit Oğlunun Yüzünü Son Kez Görmek İstedi

Güncelleme:
Abone Ol

Kilis'te şehit olan asker Yusuf Beylem'in cenazesi Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde defnedildi. Şehidin babası, son kez oğlunun yüzünü görmek istedi.

Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu şehit olan asker Yusuf Beylem'in Türk bayrağına sarılı tabutu mezarlıkta açılarak, şehidin yüzü son kez babasına gösterildi.

ACILI BABAYA ŞEHİT OĞLUNUN YÜZÜ GÖSTERİLDİ

Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu şehit olan asker Yusuf Beylem'in cenazesi, ikindi namazına müteakiben düzenlenen askeri törenin ardından silah arkadaşlarının ve sevenlerinin omzunda Akçakeli ilçesine bağlı Tepecik köyü mezarlığına götürüldü. Şehidin babası İsa Küçük, defin edilmeden son kez oğlunun yüzünü görmek istedi. Bunun üzerine acılı babaya oğlunun yüzü son kez gösterildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tabuta sarılan baba İsa Beylem, oğlunun yüzünü görünce sinir krizleri geçirdi. İsa Beylem, mezarlıkta bulunan yakınları ve askerler tarafından güçlükle ikna edilip tabuttan uzaklaştırıldı. Şehit askerin cenazesi dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Akçakale Suriye Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Akpli:

Akpyi çekemeyenler kahrolsun hdp tutanlar pkkdır pis tererüsler kökleri kurur inşallah beddua edenler kendilerine döner bir gün

Yanıtla818
türkiyem:

İNADINA VE SONUNA KADAR AKP.

Yanıtla1410
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

Analar ağlamasın diyen, barış diyen PKK kimin hangi ülkelerin taşeronluğunu yapıyor. Katil eli kanlı örgüt..

Yanıtla116
canoMobil-ANDROID:

bende mhp liydim artik oyum dunya liderine yolum tayyibin yoli dogru yolu yeni buldum

Yanıtla39
UrfalıMobil-ANDROID:

Allah sabır versin ailesine.. Ateş düştüğü yeri yakıyor...

Yanıtla010
TEFLON RECEP:

KÜRT TÜRK KARDEŞ AKP KALLEŞ. ÌKÌ KÌŞÌ KAVGA EDERSE 3 KÌŞÌ BAYRAM EDER. HERŞEY RTE NÌN ÇIKARLARI ÌÇÌN. UYANIN.

Yanıtla62
Adınızı Yazın:

oy ve menfat icin kendi halkını öldırtan parti taraf polis tarafın iş yerlerımız surekli tacız edilmesi bir taraf ta bunlar ulkeyi rezilu rusva etiler.

Yanıtla40
ebrar:

Zalimin zulmü varsa bizim Allahimiz var hesabimiz mahserde verilecek şehit kanları yerde kalmaz bizler inancimizla dualarimzla sabrediyoz Tayip Erdoğan yolun açık olsun varsin cakallar konuşsun.

Yanıtla00
ebrar:

Reccep tayyip Erdoğan adam gibi adamsin sana dil uzatanlar catlasin kurban olsunlar sana

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title