Haberler

Şehit Özel Harekatçının Yürek Yakan Mesajları

Güncelleme:
Abone Ol

Cizre'de PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 24 yaşındaki özel harekat polisi Ömer Güney'in arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Sivaslı özel harekat polisi Ömer Güney'in Whatsapp üzerinden arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı.

ARKADAŞI GÖRDÜĞÜ RÜYAYI ANLATTI

Konuşma sırasında arkadaşı gördüğü bir rüyayı şehit polis memuru Ömer Güney'e anlatırken Cizre'ye geldiğini, kendisini aradığı ve sonrasında bir kafeye geldiğini, orada bir masanın etrafında herkesin kendisini görmek için toplandığını ve orasının bir düğün masası olduğundan bahsediyor.

ŞEHİDİN CEVABI YÜREK DAĞLADI

Şehit olan özel harekat polisi Ömer Güney ise arkadaşına cevap vererek, "Kardeşimiz bizim düğünümüz şehadet şerbeti içtiğimiz gün, inşallah hayrolur kanka, garip ve güzel bir rüyaymış" demesi mesajları okuyanların yüreklerini dağladı.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Güney Whatsapp Şırnak Cizre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (139)

DESTEKÇİ:

GÖNLÜM SİZİMLE KÜRT MÜCAHİTLER, ALLAH ATTIĞINIZI VURDURSUN. AYAĞINIZI SAĞLAM BASTIRSIN. ARTIK NE SİZİN NE BENİM TAHAMMÜLÜM YOK ŞU İĞRENÇ PUTPERESTLERE. AZ AMA YİNEDE ALLAH RAZI OLSUN, HİÇ YOKTAN İYİDİR GÜNDE 3-5

Yanıtla2890
Sivaslı:

Allah, vatanın birliği-dirliği, ezan için, bayrak için canlarını fada etmekten çekinmeyen askerimizin, polisimizin, ordumuzun ve dünyadaki bütün mazlumlara yardım eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti''nin yardımcısı olsun. Zulmeden kimse Allah daha iyi görüyor. İhanet eden vatan hainlerinin belasını versin.

28
adanalı:

Allah seni ve senin gibi düşünenleri kahretsin perişan etsin.sehidimize de allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum

04
ibrahim:

allah rahmet eylesin senin nereye gittiğini bilseler herkesşehit olmak icin oraya kosar

Yanıtla777
tatar şırnak merkez:

Ruhlar Şad Olsun.

Yanıtla180
Amed:

Ne diyebiliriz ki. Şahadet şerbeti helali hoş olsun

Yanıtla471
Argan:

Aminnn bol bol iç inşallah

266
Mardin merkez:

Barış kardeşlik ne zaman gelecek biliyormusunuz. Cizre, sur, Nusaybinde devlet tarafından öldürülenler içinde böyle üzülürseniz o zaman gelir. Herşeye atlayıp milliyetçilik yaparsanız çok geriden devam edersiniz

Yanıtla6112
TR34:

Devlet tarafından öldürülenlermi? yalanınız batsın bee.. Şimdiye kadar devlet nerde halkina katliam yapmış eger gerçekten kürtlere katliam yapılsa bırak Türkleri Türkiyedeki 20 milyon Kürt buna sessiz kalmazdı. Sivilleri pkk nin öldürdüğünü hatta yaralılara müdehale etmek için giden ambülansların mahalleye giremesini engelleyenlerin pkk olduğunu çok iyi biliyoruz. Sen bu yalanlarla anca senin gibi safları inandırırsın.

439
TİMURR:

HAİN KAFİR PKKLILARIN ÖLÜMÜNE ANCAK ŞEYTAN ÜZÜLÜR.

324
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title