Haberler

Şehit Polis Memuru Küçüktağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Küçüktağ, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gezi Parkı odaklı eylemlerde yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Berkin Elvan için  Tunceli'de düzenlenen gösteriler sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan polis memuru Ahmet Küçüktağ için memleketi Elazığ'da tören düzenlendi.

Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz,  Elazığ Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bir yiğit vatan evladını daha kalplerine gömdüklerini söyledi.

Şehit polis memurunun dün akşam öfkeye karşı mücadele ederken şehit düştüğünü dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"GERİDE KALANLARA SÖZ VERİYORUZ"

"Kimseye söylemedi, vasiyet etmedi ama ben onun fısıltılarını duymaktayım. Bu öfkenin sebebiyle mücadele etme ödevini de bizim omuzlarımıza bıraktı. Evet bir kavga vereceğiz ancak öfkelilere karşı değil, öfkenin sebeplerine karşı olacak bu kavga. Biz geride kalanlar az biraz daha yaşayacak olanlar söz veriyoruz. Öfkenin sebebini inşallah yok edeceğiz. Şehidimizin muhterem annesi, babası, kederli eşi sevgili Gülşah kızım, hakkınızı helal ediniz, şiddete karşı emanetinizi koruyamadık. Rahat uyu kardeşim. Rahat uyu kısa ömür, rahat uyu kısa saadet."

Konuşmanın ardından Tunceli Müftüsü Hüseyin Yıldırım tarafından dua edildi. Daha sonra cenaze İzzet Paşa Camisi'ne götürüldü. 

"SEN DİK DUR, SEN ŞEHİT BABASISIN"

Şehidin cenazesinin Fırat Üniversitesi Hastanesi morgundan alındığı sırada fenalık geçiren annesi Miyase Küçüktağ, tören sırasında eşi Süleyman Küçüktağ'a "Sen dik dur, sen şehit babasısın" dedi.

Törene katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve öteki ilgililer, aileye başsağlığı diledi.

Törene, şehidin eşi Gülşah Küçüktağ, Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Şuay Alpay ve Zülfü Demirbağ, Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve polis memurları katıldı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Şehit polisin cenazesi, emniyet müdürlüğü önündeki törenin ardından İzzetpaşa camiinde kalınan cenaze namazının ardından Harput şehir mezarlığına götürülerek burada gözyaşları arasında toprağa verildi..


(Şehit polisin eşi Gülşah Küçüktağ)

8 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Öte yandan şehit polisin, 2010 yılında Eskişehir Polis Meslek Yüksek Okulu'nda eğitimin tamamladıktan sonra ilk görev yeri Tunceli'ye atandığı, 2 yıllık zorunlu görevden sonra gönüllü olarak Tunceli'de kaldığı öğrenildi. Bu yıl tayine gitmeyi planladığı belirtilen Küçüktağ'ın 8 ay önce resmi nikahını yaptığı 4 ay önce de düğün yaparak evlendiği belirtildi. 

##5780955##


 

Kaynak: AA / Güncel

Berkin Elvan Tunceli Elazığ Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (88)

demokraterdog@gmx.de:

Faşist hırsız kendi adamlarını bile acımıyor.

Yanıtla880
*** miy-muho33@hotmail.com:

GULE GULE CEHENNEMDE IYI ISINIRSIN

Yanıtla554
burcuuuuserpil.cay@hotmail.com:

ya bu nasıl bir ziyniyettir insanlık nereye gidiyor sizde hiçmi vicdan kalmadı hiçmi allah korkusu kalmadı rabbim senin ve senin gibi düşünenlerin şerrinden korusun TÜRKİYEMİ en azından bu evladımız öldüğünde elinde sapan yoktu Allah mekanını cennet eylesin Kardeşimizin ....

00
**007..............@hotmail.com:

cokta geregı vardı sehıt degılkı bu.............sehıt pkkla mucadele eden vatanını korumak ıcın can verenlerdır............bu polıs sadece tayyıpın emrıne uydu ve öldu nıye toplanalımkı

Yanıtla483
yaman erhanibiruk@hotmail.com:

heyy james asıl şehit polise taş atarken ölen şerefsizler değil mi? senin antığın bu?

00
utyumenekse.egne@hotmail.com:

şehit görevi başında hayatını kaybedendir!!! bu evlatlarımız görev şehididir. Haddinizi bilin!!!!!!!!!!!

00
CAHİTserhatsercan35@hotmail.com:

polisten şehit olmazzz...para karşılığı mesleğini yaparken ölen herkes şehit demektir o zaman...mantıklı düşünün...

Yanıtla436
hasanasdfasd@hotmail.com:

O bu ülkenin bütünlüğünü korumak için çalışan ekmek parasının peşinde olan bir insan ayrıca buna sen karar veremezsin gözüken o ki tam anlamıyla devleti için çalışırken ölmüş biz sadece umut ediyoruz. berkine bak bir de polise taş atarken ülkeye düşmanlarla birlikte hareket ederken...

00
beyazsunakoca44@hotmail.com:

Nasıl bir zihniyete sahip insanlar topluğu var bu ülkede anlamıyorum.Cahit bey size mi kaldı bunun hükmünü vermek..İnsani duygularınız varsa şayet her iki vatandaşımız için de dua edin, nedir bu kin bu nefret...

00
cahitserhatsercan35@hotmail.com:

ben kimsenin ölmesinden yana değilim.polise bakın,savunmasız vatandaşa direkt gaz fişeği sıkıyor(kendine taş atanada)öyleyse doğrudan silah kullansınlar oldu olacak.hasan bey diyorki,ekmek parası,öyleyse bu bir meslek.iş başında ölen her işçi niçin şehit sayılmıyor?bana bunu izah edin.kurandaki şehit tanımına uyuyormu bu iş sizce? SON SÖZ:şehit olana sizmi karar veriyorsunuz?

00
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title