Haberler

Canlı Bomba Saldırısında Şehit Düşen Polise Gözü Yaşlı Veda

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'daki IŞİD operasyonunda canlı bombanın kendini patlatmasıyla şehit düşen polis memuru Sadık Özkan, memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde dün güvenlik güçlerince terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda, canlı bombanın kendini patlatmasıyla şehit olan polis memuru Sadık Özkan, Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine katılım oldukça büyüktü.

HELİKOPTERLE GETİRİLDİ

Şehit Özkan'nın naaşı, Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesinden alınarak askeri helikopterle Tufanbeyli ilçesi Ortaköy Mahallesi'ne getirildi.

BABA VE DEDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Dede Celal Bilgi, cenaze helikopterden indirildikten sonra torununun fotoğrafına ve tabutuna sarıldı. Baba Hacı Bayram Özkan ise oğlunun fotoğrafını öpüp gözyaşlarına boğuldu.

ACILI ANNE AYAKTA DURAMADI

Sadık Özkan'ın cenazesi, helallik alınması için babaevi önünde kurulan taziye çadırının yanına götürüldü. Oğlunun tabutu başına gelen anne Kadriye Özkan'ın ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

YÜREK YAKAN AĞITLAR POLİSLERİ DE AĞLATTI

Yakınlarının yürek yakan ağıtları kadın ve erkek polisleri de ağlattı. Taziye çadırından çıkartılan cenaze, mahalle meydanına götürüldü. Şehidin annesi Kadiriye Özkan, yakınlarının ve polislerin yardımıyla ayakta güçlükle durdu. Şehit annesi, "Oğlum gitti, yandım ben, yaktılar beni" diyerek ağıt yaktı.

MESLEKTAŞLARINDAN SAYGI ATIŞI

Vatandaşların terörü lanetleyen sloganları eşliğinde mahalle meydanına getirilen şehit polisin naaşı, İl Müftü Vekili ve Sarıçam Müftüsü Bekir Kaplan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'na defnedildi. Meslektaşları da Özkan için saygı atışı yaptı.

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tufanbeyli Diyarbakır Kayapınar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (137)

AKP = İŞİD:

AKP İŞİD KOALİSYONU ÜLKEYİ FELAKETE SÜRÜKLÜYOR. . . .

Yanıtla5838
iktidar:

Pkk = işid =pyd = rusya = Suriye

21
Sessiz şahin:

Bu sefer mhp ye vermiycez oylar akp ye yola devam arkadaşlar

Yanıtla3335
Barış:

Sen zaten mhp ye hiç vermedin ki. .

14
KAHROLSUN AKEPE:

KAHROLSUN IŞİD.

Yanıtla858
KÜRD:

Terörist HDP+PKK+PYD+PYG= İsrail

Yanıtla1154
BABA CINO:

BARI VE HUZUR ICIN TEK CARE AK PARTI

Yanıtla2921
ÖZGÜR YAŞAM:

MKE yapımı MiT tırlarıyla gönderilen silahların kurbanı oldun. Rahat uyu. .

Yanıtla2326
Insan:

Sen mi yolladin ne biliyorsun ? Turkmenler ne zaman isid oldu ?

02
vatansever:

akp bu vatan evlatlarının vebalını taşıyabilen mi. . .

Yanıtla2224
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title