Haberler

Selmanoğlu Ve Basın Mensupları İftar Yemeğinde Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Harput yolu üzerinde yer alan Zertaşlar Lokantasında gerçekleşen iftar yemeğine Başkan Selmanoğlu'nun yanı sıra Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu, Başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katılırken, Başkan Selmanoğlu yemeğe katılan ve Elazığ'da görev yapan yazılı ve görsel basının temcileriyle tek tek tokalaşarak, iftar yemeği öncesinde ve sonrasında medya temsilcileriyle uzun süre sohbet etti.

Basın mensuplarının yılın 365 günü, bayram ve herhangi bir gerekçe sunmadan büyük bir özveriyle çalıştıklarına dikkat çeken Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, basın'ın yasama, yürütme ve yargılamadan sonra gelen en büyük 4.kuvvet olduğuna dikkat çekerek, basın mensuplarının yaptıkları işin önemine değindi.

Ramazan ayı içerinde binlerce vatandaş ve dost ile bir araya gelebildiklerini vurgulayan Başkan Selmanoğlu, basın mensuplarının katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinin de son derece verimli ve güzel bir ortamda yapıldığını kaydetti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Akın Şatıroğlu Güncel Harput Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title