Haberler

Bakan Işıkhan duyurdu: Tüm sendikalı memurlar 641 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacak

Güncelleme:
Abone Ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TBMM'de kabul edilen önergeyle tüm sendikalı memurların 641 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacağını duyurdu. Bakan Işıkhan "Biz, emekçilerimizin, memurlarımızın kazanımlarının her zaman yanındayız. Bu kanun teklifinin yasalaşma sürecine katkı sağlayan Cumhur İttifakı milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen maddeyle sendikalı memurların toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 lira alacağını ifade etti.

Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sendika ve konfederasyonlar ile sosyal diyalog zemininde yürütülen 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi'nde memurlar için toplu sözleşme ikramiyesi kazanımını sağladıklarını hatırlattı.

"EMEKÇİLERİMİZİN KAZANIMLARININ YANINDAYIZ"

Bu kazanımın CHP'nin Anayasa Mahkemesi'ne başvurmasıyla iptal edildiğini belirten Işıkhan, şunları kaydetti; "İptal kararı ile ikramiyeden yararlanan kamu görevlilerimizin aylıklarında azalma meydana gelmişti. Biz, emekçilerimizin, memurlarımızın kazanımlarının her zaman yanındayız.

"CUMHUR İTTİFAKI VEKİLLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen maddeyle sendikalı memurlarımız toplu sözleşme ikramiyesi olarak 641,81 TL ikramiye alacak ve tüm sendikalı memurlarımızın bu ikramiyeyi almaları sağlanacak. Bu kanun teklifinin yasalaşma sürecine katkı sağlayan Cumhur İttifakı milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Memurlarımız için hayırlı olsun."

Bakan Işıkhan duyurdu: Tüm sendikalı memurlar 641 TL toplu sözleşme ikramiyesi alacak

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Işıkhan Sendika Ekonomi Güncel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (57)

Osman Öner:

Emeklinin hakkını yediğiniz yetmedi mi

Yanıtla27164
Mehmet Arı:

ne hakkı kardeş yenilen ne hakkı odedigin primi 5 senede alıyorsun geri

11732
Emin Ayan:

Mehmet arı emekli memura büyük haksızlık yapıldı ve yapılmaya devam ediyorlar

1690
ekrem celebi :

Mehmet arı sen emekli oldugunda bu kadarinida alamayacaksin sen boyle devam ett.

532
Kadir & Kağan ÖZKIR:

Mehmet arı; ben her ay emekli maaşı alıyorum ama çalıştığım için sgdp ödemesi kesiyor sgk peki benim 25 yıl çalışıp ödemiş olduğum primlerimi ne zaman alacağım söyler misin?

04
aydoğan gürel:

641 tl şakamı bu birde müjde veriyor.

Yanıtla13153
A.talha Durgut:

bütçeyi san versin, olurmu

5815
Temel Temel:

arkadaşım ikramiye dediği memur sendika aidatı devlet memura veriyor memurda aylık sendikaya veriyor. sırf üye kaybetmesin sendika ağaları saltanat sürsün mesele bu.

137
ATM lere Eposta Eklenirse Telefonsuz Yaşayabiliriz:

Keşke ATM lere Eposta eklemek içinde bir şeyler yapsaydı Hükümet.

42
TC Tayfun Najim:

EMEKLILERE IKRAMIYE YOKMU GECINMIYORLQR ZATEN

Yanıtla1584
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title