Haberler

Bülent Ersoy, Sezen Aksu'nun Annesi İçin Dua Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, 91 yaşında hayata gözlerini yuman Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım'ın cenaze töreninde mezar başında dua ederken görüntülendi.

Sezen Aksu'nun hayatını kaybeden annesi 91 yaşındaki Şehriban Yıldırım'ın cenazesi, Hacı Ahmet Tatari Camii'nde kılınan namazdan sonra Örnekköy Mezarlığı'na götürüldü. Şehriban Yıldırım'ın cenazesi buradaki aile mezarlığında toprağa verildi.

HERKES ÇEKİLİNCE DİVA ORTAYA ÇIKTI

Mezarın hemen başında, sandalyede oturan Sezen Aksu'nun zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Minik Serçe'yi acı gününde Bülent Ersoy da yalnız bırakmadı. Diva, cenazenin toprağa verilmesinin ardından mezar başına gelerek bir süre dua etti.


ÖPÜCÜK İŞARETİ YAPIP AYRILDI

Sezen Aksu burada annesi için dua etti. Duaların ardından yerinden kalkan Sezen Aksu, basın mensuplarından çekim yapmamaları için ricada bulunduktan sonra, annesinin mezarına eliyle öpücük işareti yapıp ayrıldı.


Bu arada törene katılanlara mezarlıkta tavuk pilav ikramı yapıldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehriban Yıldırım Sezen Aksu Örnekköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Kader:

10 dk dayanıp başınızı örtemedinizmi haaaa doğru ozaman gerici olunuyordu.

Yanıtla21
STAR WARS:

TÜRKİYE VERSİYONU

Yanıtla01
ottomanMobil-ANDROID:

sunlari gordukce rabbime daha cok sukrediyorum bunlar insan olamaz yuzlerindeki nursuzluga bakarmisin kafa goz acik dua ediyor yinede allah bilir ne desek bos hidayet versin rabbim

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title