Haberler

Sicilya, TV'de İlk Kez D-Smart'ta

Güncelleme:
Abone Ol

D-Smart, TV'de İlk Kez yayınlanan filmleri izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye'nin zengin içerikli dijital platformu D-Smart, TV'DE İLK KEZ yayınlanan filmleri izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor. Sicilya(Baaria) TV'de ilk kez Smart SineFest'te ekrana gelecek.

Başarılı ve kaliteli filmleri ardı ardına ekrana getirmeye devam eden Smart SineFest kanalı, 2010 yılında Altın Küre'lerde En İyi Yabancı Dilde Film dalında yarışan Sicilya (Baaria)'yı TV'de ilk kez yayınlayacak.

Yönetmenliğini Giuseppe Tornatore'nin yaptığı, faşizme ve mafyaya karşı oldukları için komünist partiye üye olan, yoksul Sicilyalı bir ailenin 1930'lardan günümüze dek süren macerasını anlatan Sicilya(Baaria), izleyicilerle 15 Temmuz Pazar günü saat 21.30da TV'de ilk kez Smart SineFest'te buluşacak.

Sicilya Künye

Yönetmen: Giuseppe Tornatore

Oyuncular: Francesco Scianna, Margareth Madè ve Raoul Bova

Yapım Yılı: 2009

Dil: İtalyanca, İngilizce

Konu: Faşizme ve mafyaya karşı oldukları için komünist partiye üye olan, yoksul Sicilyalı ailenin 1930'lardan günümüze dek süren macerasını, Francesco Scianna'nın yorumladığı Peppino karakterinin çelişkilerle dolu renkli yaşamı anlatılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

D Smart Türkiye Küre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title