Haberler

Siirt'te Belediye Başkanı Adayına Silahlı Saldırı

Güncelleme:
Abone Ol

Siirt'in Tillo ilçesi Saadet Partisi belediye başkan adayı Behmen Aydın, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Siirt'in Tillo İlçesi'nde Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı 56 yaşındaki Behmen Aydın, bugün evinden çıkarken uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirirken, yanında bulunan 5 kişi de ağır yaralandı.

Tillo İlçesi'nde bugün saat 14.30 sıralarında evinden çıkan SP Belediye Başkan adayı Behmet Aydın ve 5 arkadaşı, Yeni Mahalle'deki evinden çıkarken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Behmen Aydın, İdham Aydın, Recep Menduhoğlu, Hazım Abbasioğlu, Abdulkerim Abbasioğlu ve Abdulkerim Menduhoğlu ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SP Tillo Belediye Başkan adayı Behmet Aydın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı 5 kişinin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor. Ölüm haberinin duyulması üzerine SP'liler hastaneye akın etti.

HYUNDAİ MARKA ARAÇTAN ATEŞ AÇILDI

Görgü tanıkları, Behmen Aydın ile yanındaki kişilere siyah bir Hyundai marka bir araç içerisinden bir kaç kişinin tabanca ile ateş açtığını söyledi. Güvenlik güçleri, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Dün yapılan seçim sonrasında, Tillo'da Ak Parti adayı Mehmet Mesut Memduhoğlu 505 oyla birinci, SP adayı Behmen Aydın 382 oyla ikinci sırada, BDP adayı Seyfettin Aydın ise 95 oyla üçüncü sırada yeralmıştı.

SP adayı Behmen Aydın, dün oyların sayımı sırasında henüz isimleri öğrenilemeyen bazı kişilerle tartıştığı ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Behmen Aydın Tillo Siirt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

O-Mnaknak@hotmail.co.th:

Akpartinin meydana getirdigi zalim ve hirsiz ulke daha yeni basliyor.

Yanıtla1728
HPG.63man_tgx63@hotmail.de:

MILLET..IRADESI..katilin...üstünde BDP mi yazıyor BDP siirtin..100.de 90 aldı zaten ne diye böyle bişey yapsın boş boş konuşma yın size inat 11..İl çatlayin...

Yanıtla229
vural baybay.vural01@gmail.com:

insan olan yapmaz böyle değermi lanet olsun hepinize.

Yanıtla030
Aydın KARAKELLEmath.aydin@yahoo.com:

Bu ne biçim vahşet....Sanki sinek öldürür gibi adam vuruyorlar...sebep ne olursa olsun....VAHŞET..

Yanıtla028
sabihayok@hotmail.com:

Adam kazandi hala akp soyle boyle bilmem ne diye tutusanlar war..dilinizi baskabiyere gomseniz artik

Yanıtla717
ŞARKLIbaba77@msn.com:

G.Doğu Anadoluda VAN BİTLİS ŞIRNAK HAKKARİDE ne SAVCISI ne MEMURU ne HAKİMİ ne POLİSİ ne AMİRİ ne ASKERİ boşver daha ADAMLAR NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR.Kimse kalmıyo tayin alan bir an önce uzamanın peşine düşmüş?Bu gidişe birileri hemen dur dese iyi olur...

Yanıtla612
mehmethatic2012@mynet.com:

şehidimize Allah rahmet eylesin. Şehidimiz Milli görüşçü olarak ruhunu teslim etmiştir.

Yanıtla114
adanalimehmet@hotmail.com:

Allah rahmet eylesin, rabbim katillerini hem bu düyada hem ahirette kahru perisan etsin

Yanıtla114
yunus34yunusemre_deryol@hotmail.com:

bu olayda akp ye başladınız ya yuh.diorum bu ne hırs bu öfke kendinize gelin haddini bilin bitlenseniz.akp den.bileceksiniz at.gözlüğüyle bakmayın herşeye hırs gözünüzü kör etmiş

Yanıtla68
Denizihsan_syn@hotmail.com:

Eksik bilgi var haberde olay siirt merkez yeni mah cami mevkinde tillo sp bld başkan adayı belgem aydın evinin önünde silahlı çatışma sonucu iki ölü dört ağır yarılı bir olay olmuş. Ölenler amca çocukları

Yanıtla49
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title