Haberler

Siirt'te karbondioksit gaz hattında sızıntı

Güncelleme:
Abone Ol

Siirt'in Kurtalan ilçesi Kayabağlar mevkiinde bulunan Dodan-Batı Raman ana karbondioksit gaz hattında sızıntı meydana geldi. İhbar üzerine, Kaymakamlık, Siirt AFAD, jandarma, itfaiye ekipleri ile Dodan İşletme ve Batman TPAO İş Güvenlik uzmanları hızla olay yerine sevk edildi. Kısa süreliğine trafiğe kapanan yolda, Dodan görevlileri, ana tesisten gaz akışını durdurarak hat boşaltıldı. AFAD ve Batman TPAO İş Güvenliği uzmanları ile birlikte yapılan ölçümler sonucunda, herhangi bir zararlı maddeye rastlanmadığı ve tehlike bulunmadığı belirtildi.

Siirt'te karbondioksit gaz hattında sızıntı

SİİRT - Siirt'in Kurtalan ilçesi Kayabağlar mevkiinde bulunan Dodan-Batı Raman ana karbondioksit gaz hattında sızıntı meydana geldi.

İhbar üzerine, Kaymakamlık, Siirt Afad, jandarma, itfaiye ekipleri ile Dodan İşletme ve Batman TPAO İş Güvenlik uzmanları hızla olay yerine sevk edildi. Kısa süreliğine trafiğe kapanan yolda, Dodan görevlileri, ana tesisten gaz akışını durdurarak hat boşaltıldı. AFAD ve Batman TPAO İş Güvenliği uzmanları ile birlikte yapılan ölçümler sonucunda, herhangi bir zararlı maddeye rastlanmadığı ve tehlike bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kaymakamlık Kayabağlar Acil Durum Güvenlik Kurtalan Jandarma İtfaiye Güncel Batman Çevre Yaşam Siirt TPAO AFAD Çevre Güvenlik Acil Durum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title