Haberler

Şehit Jandarma Çavuş ile Babası Arasında Yürek Yakan Son Telefon

Güncelleme:
Abone Ol

Siirt'de şehit düşen jandarma çavuş Bahadır Aydın'ın babası, dün gece oğluna telefonda, "Sen oradayken ben rahat uyuyamıyorum, korkuyorum." dediğini açıkladı.

Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK'lı teröristlerin karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu şehit olan 8 askerden kısa dönem asker 26 yaşındaki jandarma çavuş Bahadır Aydın'ın, babası telefonda oğluna 'korktuğunu' söylemiş.

4 AY ÖNCE KISA DÖNEM ASKER OLDU

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi'nde oturan Emine Zülfiye- Muhsin Aydın çiftinin iki çocuğunun büyüğü olan Bahadır Aydın, Trakya Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü'nü bitirdi. Üniversiteyi bitirdikten sonra bir an önce iş bulup çalışmak isteyen Bahadır Aydın, 4 ay önce kısa dönem olarak asker oldu.

7 SİLAH ARKADAŞIYLA BERABER ŞEHİT OLDU

Siirt'te jandarma birliğinde vatani görevini yapan çavuş Bahadır Aydın, bugün Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK'lı teröristlerin karayoluna koydukları bombayı askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu 7 silah arkadaşı ile birlikte şehit düştü.

OĞLUNUN ŞEHİT HABERİNİ ALAN BABA GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ

Bahadır Aydın'ın acı haberi Bursa'da oturan ailesine akşam saatlerine bildirildi. Özel bir ekip oluşturan askerler yanlarında doktor ve hemşireler ile birlikte Bahadır Aydın'ın baba evine gitti. Eşi kulağında rahatsızlık olan küçük oğlu Burak'ı hastaneye getirdiği için evde yalnızken oğlunun şehit olduğu haberini alan Muhsin Aydın, güçlükle sakinleştirilidi.

"RAHAT UYUYAMIYORUM, KORKUYORUM"

Korktuğunun başına geldiğini söyleyen Muhsin Aydın, "Dün akşam oğlumun fotoğraflarına bakıyordum. Telefon ile kendisiyle konuştum. 'Yavrum sen oradayken ben rahat uyuyamıyorum. korkuyorum' dedim. Bahadır ise bana, 'Baba beni merak etme. Rahat uyu' dedi. Yavrumun teskere almasına iki ay kalmlıştı" diye konuştu.

İKİ AMBULANS EVİN ÖNÜNDE BEKLEDİ

Acı haber daha sonra hastaneden eve gelen anne Emine Zülfiye Aydın'a bildirilirken, şehit askerin evinin önünde iki ambulans bekletildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahadır Aydın Muhsin Aydın Şirvan Siirt Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

DOĞRUCU:

terör havadan değil karadan biter tayyip bey milleti kandırma.

Yanıtla170
Tayfun özel harekat:

Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum . bu iş çözümle süreçle olmaz bu iş savaşarak hallolur. Şehit olup şahadet şerbetini içmeyede hayinlerin canlarını almaya da çoktan hazırız. Biran önce başlamalıyız.

Yanıtla026
hezax:

her zamanki gibi duygu sömürüsü giden giti geri kalanlar bizimdir mantigi erdogan bilali yollasin buraki yollasin damadini yollasin niye yollasinki yolunacak onca kerizler varken

Yanıtla010
KAPKARA:

ALLAH BİZLERE DE VATAN YOLUNDA ŞEHİT OLMAYI NASİP ETSİN. . .

Yanıtla010
Rambo Dortmund:

Evet sehit etsin nasip diyorsun sen bakalim bu Milletvekillerin cocuklari da diyormu korkak kopekler parayi basip kaciyorlar hic duydunuz mu bir Milletvekillin cocugu olmus

Yanıtla07
Rambo Dortmund:

Akp ve diger Partiler doguyu boyle bos birakmasaydilar bu canavar PKK boyle buyumezdi adamlar secimde silip supurduler gelde bunlarla bas gel bir Milletvekilli buyuk Türkiye Cumuriyetini bolmekle tehdit ediyorsa Askerinden korkmuyorsa gerisini siz dusunun

Yanıtla06
ŞEHİDİMMobil-ANDROID:

Allah'ım, bu ne acıdır Yarabbim! Vicdanım sızlıyor, gencecik evlatlar birer birer gidiyor! Ben de Doğu'da görev yapan bir asker eşiyim, doğacak yavrum için korkuyorum, sen koru bizleri Allah'ım. Sen bu pislikleri, vatan hainlerini kahr-u perişan et Allah'ım AMİN.

Yanıtla05
Malatya:

13 yildir nerdemis su nu yaptim diyecegine zirhli kirpi yapsaydi kendisinin oglunu o Asker aracigiyla yollarmidi Tayyip cözüm dedi yüz verdi erkek yirttim o kagidi desinler daha dün pkklilara barzaninin yardimini yarali pkklilara iyilestiriyordun sagci akp solcu chp nin gencleride kobaniye yardimini götürmekle mesgul uyan saf türk milleti uyan

Yanıtla05
savaş:

Bedelini askerimiz ödüyor yeter artık..

Yanıtla04
dilan:

Allah belalarini wersin 8tane daha heer gecn gun turkiye eeriyo nolcak boyle anca baksin tayyip bey yter artk onca weerdigimiz oylara yazik wicdan yok bunlrda

Yanıtla12
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title