Haberler

Silahlı Saldırı Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Abone Ol

Trabzon'da bir iş hanında 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Trabzon? da bir iş hanında 3 kişinin yaralandığı silahlı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırıya uğrayan Cani Aksoy da açıklama yaptı, İ. C.' nin kendisini öldürmek istediğini söyledi.Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında, kentin en işlek caddelerinden Uzunsokak'ta, Zafer İşhanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İ.C., aralarında husumet bulunan 37 yaşındaki Cani Aksoy'un işyerine gitti. Aralarındaki tartışmanın büyümesi üzerine silah çeken İ. C., ateş etmeye başladı. Cani Aksoy omuzuna, 30 yaşındaki kuzeni Nihat Aksoy kasığına, daha sonra çıkan arbedede ise İ.C. de, elindeki silahın ateş alması sonucu bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar değişik hastanelerde tedavi altına alındı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Olay, işhanındaki bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde beyaz gömlekli İ.C.'nin Cani Aksoy'un işyerine geldikten sonra belinden çıkardığı tabancayla rastgele ateş ettiği, yaralanan Cani Aksoy ile yeğeni Nihat Aksoy ve çevredeki esnafında silahlı saldırganı etkisiz hale getirerek elinden silahı aldığı gözlendi. CANİ AKSOY AÇIKLAMA YAPTI

Silahlı saldırıda yaralanan Cani Aksoy, olayın yaşandığı iş yeri önünde açıklama yaptı. İ. C.'nin ailesi arasındaki husumetin 5 yıl önce başladığını belirten Aksoy, 5 yıl önce yeğenimin iş yerinden bu kişiler haraç istemiş, aralarında çıkan olayda yeğenim Recep C. 'yi vurmuş. Adalet de yeğenimin cezasını vermiş. Bizler hiç kimsenin ölmesinden mutlu olan insanlar değiliz. Onlara barış eli uzattık. R. C.?nin ağabeyi iş yerime gelip, görüntülerde de görüldüğü gibi beni öldürmek istemiştir. Müdahale etmeseydim en az 4-5 kişi ölürdü. Bu olayın arkasında kimler var Herhalde ilgililer konu hakkında gerekeni yapacaklardır? dedi. Aksoy, olay sonrasında kendisini görüntülemek isteyen 2 gazeteciye saldırılmasının hatırlatılması üzerine de, 'Olayın sıcaklığında istenmeyen bir durumdu. Kendilerinden özür diliyorum. İnşallah böyle üzücü, huzur bozucu şeyler bir daha yaşanmaz' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nihat Aksoy Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title