Haberler

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" Projesi

Abone Ol

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi- Proje kapsamında müzik öğretmenleri Ceylan köyü ilk ve Ortaokuluna öğrencilere müzik aletlerini tanıtıp, konser verdi Silopi ilçesinde "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında, müzik öğretmenleri Ceylan köyü ilk ve Ortaokuluna öğrencilere müzik aletlerini tanıttı.

Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi- Proje kapsamında müzik öğretmenleri Ceylan köyü ilk ve Ortaokuluna öğrencilere müzik aletlerini tanıtıp, konser verdi Silopi ilçesinde "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında, müzik öğretmenleri Ceylan köyü ilk ve Ortaokuluna öğrencilere müzik aletlerini tanıttı.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Süleyman Aydınoğlu, Osman Bilen ve müzik öğretmenleri öğrencilere çeşitli müzik aletlerini tanıttı.Daha sonra mini bir konser veren öğretmenler, öğrencilerle birlikte halay çekti.Aydınoğlu, yaptığı açıklamada, "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi kapsamında Ceylan köyündeki çocuklarla iyi vakit geçirdiklerini belirterek, projenin amacının müzikle çocuklarda bir farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.Okulları gezmeye ve müzik aletlerini tanıtmaya devam edeceklerini anlatan Aydınoğlu, şöyle konuştu: "Projemizde elli okul mevcuttur. Köy okullarımızı bitirdikten sonra ilçe merkezindeki okullarımıza da gideceğiz. Amacımız hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu göstermektir. Onlara ileriye dönük öz güven vermektir."Öğrencilerden Gülten Yalçın, öğretmenlerinin kendilerini çok sevindirdiğini çok mutlu bir gün geçirdiklerini söyledi. -Silopi'de "Duymayan Kulak Kalmasın" projesi

Kaynak: AA / Güncel

Osman Bilen Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title