Haberler

Silopi'ye Atanan Öğretmenler İçin Yurt Tahsis Edildi

Abone Ol

Silopi'ye atanan öğretmenler için yurt tahsis edildi- Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin barınma sorunu yaşamaması için bir öğrenci yurdunu öğretmenlere tahsis etti Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçeye yeni atanan öğretmenlerin barınma sorununa çözüm bulmak için öğrenci yurdu kiraladı.

Silopi'ye atanan öğretmenler için yurt tahsis edildi- Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin barınma sorunu yaşamaması için bir öğrenci yurdunu öğretmenlere tahsis etti Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçeye yeni atanan öğretmenlerin barınma sorununa çözüm bulmak için öğrenci yurdu kiraladı.İlçeye son atamalarla gelen 407 öğretmeni karşılayan Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, okullarda çalışmaya başlayan eğitim neferlerinin ihtiyaçları konusunda seferberlik başlattı. Dicle Mahallesinde Silopi Meslek Yüksek Okulu arka bahçesindeki öğrenci yurdunu öğretmenlere tahsis eden Silopi ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Bilen, yaptığı açıklamada, Şubat ayı ataması ile ilçeye gelip kiralık ev bulamayan öğretmenlerin mağdur olmaması için çalıma başlattıklarını söyledi.Öğretmenlerin durumdan memnun olduklarını anlatan Bilen, şöyle dedi: "Bir öğrenci yurdumuzu misafirhane haline getirdik. Bundan da çok gururluyuz. Umarım öğretmen arkadaşlarımız da bundan memnun olur. Çünkü ülkemizin kalkınması öğretmenlerimize bağlı onlar için neler yapsak azdır."Bilen, öğretmenlerin yerleşme konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını sözlerine ekleyerek, yeni öğretmenlere başarılar diledi.Iğdır'dan öğretmen olan torunu ile ilçeye gelen Cemalettin Kurtan da, görevlilerin kendilerine çok yardım ettiğini dile getirerek, "İlk olarak öğretmenevine başvurduk. Daha sonra yer sıkıntısından dolayı bizi buraya yönlendirdiler. Allah razı olsun ilgililerden. Şuan yatacak yerimiz var" diye konuştu. -Silopi'ye atanan öğretmenler için yurt tahsis edildi

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Osman Bilen Silopi Dicle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title