Haberler

Silvan'da 1 Polis Şehit Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, PKK'lılar tarafından TOMA'ya düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, teröristler tarafından Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'na yapılan roketli saldırıda 1 polis şehit oldu.

YARALI POLİS AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden operasyonlarda çıkan çatışama sonucu 1 polis şehit oldu, 1 polis ise yaralandı. Yaralı polisin tedavisinin ayakta yapıldığı öğrenildi.

YDG-H'NİN BÖLGE SORUMLUSU ÖLDÜRÜLDÜ

Çıkan çatışmalarda 4 örgüt mensubunun da öldürüldüğü bildirildi. Öldürülen teröristlerden birinin YDG-H'nin ilçe sorumlusu Soro kod adlı 24 yaşındaki Süleyman Güleç olduğu öğrenildi. Güleç'in, bir süre Suriye'nin Kobani bölgesinde çatışmalara katıldıktan sonra Silvan'a geldiği kaydedildi.

SİLVAN'DA NELER YAŞANMIŞTI

9 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde asker ve polisin katılımıyla başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürülüyor. Valilk tarafından operasyonlar sırasında, 1 askerin şehit olduğu, 3'ü asker, 2'si çocuk 6 kişinin yaralandığı, 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği açıklandı.

ŞEHİDİN ADI VE MEMLEKETİ BELİRLENDİ

Saldırıda şehit olan polis memurunun adı ve memleketi belirlendi. Şehidin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Arif Demir, memleketinin ise Konya olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Güleç Silvan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (210)

hain:

geçen hakkaride miydi şırnakta mıydı ne aynısı olmuştu yaralılar ayakta tedavi edildi diyorlardı sonra ayakta olmadığı hastanede olduğu ve şehit sayısının artttığı söylemişti ha bide bir polis hain saldırı sonucu şehit oldu 4 örgüt mensubu öldürüldü hain saldırı hep askere polise mi oluyor askerin uçaklarla yaptıklarıda hain saldırıdır

Yanıtla23910
bagimsiz:

ya ne sehidi parali asker isgal ediyor sehit mi olur

Yanıtla10774
Kenan:

sen gıt ozaman belese pkkıyı temızle

16
ŞOREŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:

DİREN SİLVAN DİRENEN İNSANLLIK SİLVAN HALKI YALNIZ DEĞİLDİR

Yanıtla9773
KILIÇ:

ALLAH SİZİ LANET EYLESİN YARATIK SÜRÜLERİ

63
Mobil-ANDROID:

walla kimse kusura bakmasin ama para alip savasan kimse sehit sayilmaz

Yanıtla5041
BİR GARİBAN:

bi polis öldürdük nereye yolculuk texteli köyemi gittti

Yanıtla3843
SavaşMobil-IOS:

Niye 1 tane ? İnş çoğalırlar .. İnadına PKK

Yanıtla4927
helele:

direnen kürt halkına selam olsun kendime kızıyorum sizin kadar yürekli olmadığım için

Yanıtla3133
akın:

etek gıyerek destk olabılırsın vatan haını

924
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title