Haberler

Birbirlerine bıçaklarla saldırdılar! Her ikisi de ağır yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'da alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sokak ortasında bıçaklı kavgaya dönüştü. Her iki tarafında karşılıklı birbirine saldırdığı olayda Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ankara'da aralarında anlaşmazlık olan taraflar birbirine bıçakla saldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişileri tedavisi devam ederken olaydan geriye cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler kaldı.

TARTIŞMA SIRASINDA KARŞILIKLI BIÇAKLARINI ÇEKTİLER

Olay, saat 10.00 sıralarında Plevne Mahallesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan Y.Ç.N. ve H.K. arasında cadde üzerinde çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki kişi de üzerlerinde bulunan bıçaklarla birbirine saldırdı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken; olayda Y.Ç.N ve H.K. aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesi sonrası Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, olay hakkında inceleme başlattı.

Birbirlerine bıçaklarla saldırdılar! Her ikisi de ağır yaralandı

"BELDEN YUKARISI KAN İÇİNDEYDİ"

Mahalle esnafından 74 yaşındaki Nihat Karabulut, "Ben gazete almaya gittim. Döndüğümde 2 kişi karşılıklı ellerinde bıçakla kavga ediyordu. 'Benim, senin, alırım' diye kavga ediyorlardı. İkisinin de belden yukarısı kan içindeydi. Sonra polis geldi" dedi.

Birbirlerine bıçaklarla saldırdılar! Her ikisi de ağır yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik 3-sayfa Olaylar Ankara Güncel Kavga Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Mustafa Tukat:

Bir kere olsun da, iki babayiğit anlaşamadıkları için yumruk yumruğa adam gibi dövüşüp ayrıldılar…diye okuyalım. Böyle adamlık kalmamış… ya bıçak, ya silah, ya arkadan saldırma veya on kişi birine girişme. Biz bu kadar korkak ne zaman olduk?

Yanıtla216
Kadir Tokay:

Kesinlikle çok haklısın. Bileğine güvenmeyen korkak adam silah taşır. Bence bir tavuk bile onlardan daha cesur.

19
murtaza candurak:

cahil anneler ne de güzel çocuklar yetiştirmişsiniz

Yanıtla413
adem alemdar:

büyük konuşma

02
Kadir Tokay:

Babalar da önemli, babası adam değilse çocuk da adam olmaz.

Yanıtla06
hasan:

Hesaplaşmışlar

Yanıtla22
Sedat DOĞAN:

İyi olmuş

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title