Haberler

Sinop'ta Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlamaları

Güncelleme:
Abone Ol

Sinop'un Gerze ilçesinde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında yarışmalar gerçekleştirildi. Gerze İskelesi meydanında düzenlenen etkinlikte yağlı direkte bayrak kapma, yüzme ve deniz altından tabak çıkartma yarışması yapıldı. Yarışmalarda birinci olanlara hediyeler verildi. Etkinliğe Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Süleyman Ermiş ve Gerze Liman Başkanı Fevzi İncegöz de katıldı.

Sinop'un Gerze ilçesinde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında yarışmalar gerçekleştirildi.

Gerze İskelesi meydanında düzenlenen etkinlikte yağlı direkte bayrak kapma, yüzme ve deniz altından tabak çıkartma yarışması yapıldı.

Yarışmalarda birinci olanlara hediyeler verildi.

Etkinliğe Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Sevindik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Süleyman Ermiş ve Gerze Liman Başkanı Fevzi İncegöz de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Belovacıklı Kabotaj Bayramı Mehmet Deniz Denizcilik Jandarma Gerze Sinop Denizcilik Etkinlikler Yerel Haberler Spor Güncel Haberler

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title