Haberler

Sinoplulardan Tarhan ve Koç'a Coşkulu Karşılama

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova Sinoplular Derneği'ne konuk oldu.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, Çayırova Sinoplular Derneği'ne konuk oldu. Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından büyük bir coşkulu ile karşılanan Tarhan ve Koç, Sinoplulara verdiğimiz sözleri yerine getirip desteğinizi boşa çıkarmayacağız dediler. Koç'un Çayırova projeleri ise, alkışlarla desteklendi.

SİNOP KÖKENLİ ADAYLAR TANITILDI

Başkanlığını Muhammed Yeşilkaya'nın yaptığı Çayırova Sinoplular Derneği CHP Kocaeli Belediyesi Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Çayırova'nın Belediye Başkan Adayı Timur Koç'u dernek binasında ağırladı. Büyük bir kalabalığın olduğu toplantının açılış konuşmasını Dernek başkanı Muhammet Yeşilkaya yaptı. Eski Sinoplular Dernek başkanı ve CHP Belediye Meclis üyesi adayı Kemal Karagül de bir konuşma yaptı. Karagül, hemşehrilerinin kendisine sahip çıkmalarını istedi. Yine Sinop kökenli meclis üyesi adayları Emine Özcan ve .Derya Ünal.tanıtıldı.

İLÇE BAŞKANINDAN ÇAĞRI

İlçe Başkanı Rasim Meriç ise, "her birimiz bir yerden geldik. Çayırova sevdasında birleştik. Çayırova kökenli iki aday etrafında da birleşmeliyiz"çağrısında bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Timur Koç'un projelerini slayt eşliğinde tanıtım öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan bir konuşma yaptı. Toplantıda konuşan Tarhan, "Biliyorsunuz ben Çayırova'nın insanıyım. Çayırova'da birçok çalışmaya imza attık. Şimdi Kocaeli Büyükşehir için çalışıyoruz. Kocaeli'ni ayağınıza getireceğim. İlk kez Gebze bölgesinden bir isim Büyükşehir için aday oluyor. Ben sizden destek istiyorum. Gebze ve Çayırova'ya daha iyi hizmet için bu bölgeden oy istiyorum. Sadece sizden değil komşunuzdan da oy istiyorum.

ÇAYIROVA'YA YATIRIMA DEVAM

Biliyorsunuz ben Büyükşehir adayı olmadan önce de Çayırova'ya birçok yatırım yapmıştım. Okullar, stadyum gibi bağışlarım olmuştu. Ben Çayırova'ya başkan olmasam da yatırım yapacağım, bu konuda şüpheniz olmasın. Biz bu bölgeyi Ankara'dan yönetenlere karşı adaylığımızı açıkladık. Bundan sonra Kocaeli'ni biz değil siz yöneteceksiniz. Bu bölgenin en büyük sorunları, ulaşım, taşeron, işsizlik ve konut. Bu konularda projelerimizi açıkladık. Destek verdiğiniz takdirde bu projelerimizi hayata geçireceğiz."dedi.

KOÇ'UN PROJELERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Tahsin Tarhan'ın konuşmasının ardından ise Timur Koç slayt eşliğinde ve alkışlar arasında projelerini Sinoplulara anlattı. Her bir projenin tek tek açıklamasını yapan Koç,"Sınırlarımızı geri alacağız. Sahil ile Çayırovalı buluşacak. Bir terminal, iki tıp merkezi, emekli dinlenme evleri, sosyal konut, Yeni Mahalle Fatih Caddesine 3 adet katlı otopark, kapalı semt pazarları yapacağız. Ambulans helikopter semalarımızda uçacak. İşsizliğin çözümü için özel Başkanlık kuracağız."dedi.

Seçimleri çoğunluk sağlayıp almanın peşinde olmadığını, tüm Çayırovalıların desteğini istediğini bir kez daha vurgulayan Koç, Tahsin Tarhan'ın seçilmesinin kendinin seçilmesi anlamına geleceğini de söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Emin Timur Tahsin Tarhan Çayırova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title