Haberler

Sıralı Kebap: Yeni şubeler açarak başarılarına devam ediyor

Güncelleme:
Abone Ol

Yedi yıl önce sektöre Antalya'da başlayarak giderek büyüyen Sıralı Kebap işletmecileri Mert Çelik ve Mehmet Murat Çelik kardeşler, yeni şubeler açarak sevenleri ile buluşuyor

Müşterileri tarafından oldukça sevilen ve sektörde adından söz ettiren Sıralı Kebap işletmecileri, yeni şubeler açacaklarını duyurdu. Çelik kardeşler, "Dünyanın her yerinde Sıralı Restoran olarak büyümeye devam ediyoruz. Hem Türk mutfağını hem de kültürünü sadece ülkemizde değil aynı zamanda tüm dünyada temsil etmek istiyoruz. Bu sebeple de hız kesmeden yeni şubelerimizi tüm sevenlerimiz ile buluşturmak istiyoruz." dedi.

Sıralı Kebap: Yeni şubeler açarak başarılarına devam ediyor

YENİLİK HER ZAMAN ONLARLA

Değişen dünyaya yemek kültürüyle de ayak uydurduklarını belirten Çelik kardeşler, "Menümüzde ve restoranlarımızda her geçen gün daha da yenilikçi sunumlar ve yaklaşımlar yaratıyoruz. Yarattığımız konsept ile hedefimiz, insanlarda yeni heyecanlar oluşturmak. Şubelerimizi, İnsanların sadece gelip yemek yedikleri bir yer olmaktan çıkarıp, bir dostta yemek yermiş edası oluşturmak istiyoruz." dedi.

Sıralı Kebap: Yeni şubeler açarak başarılarına devam ediyor

"TÜRK MUTFAĞI DÜNYADA ÖNEM KAZANIYOR"

Çelik kardeşler, "Türk mutfağı dünyada gittikçe önem kazanıyor. İnsanların Türk yemeklerine olan ilgisi ise her geçen gün artıyor. Bizler de Sıralı Kebap olarak ülkemizi tüm dünyada temsil etmekten gurur duyuyoruz. Her müşterimize gerekli önemi gösteriyor ve servis ettiğimiz her yemek usta şeflerimizin ellerinden çıkarak tabaklar ile müşterilerimize ulaşıyor. Böylelikle hızlı bir şekilde büyüyebildik. Deneyim ve özen her daim en önemli kuralımız." dedi.

Sıralı Kebap: Yeni şubeler açarak başarılarına devam ediyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Murat Murat Çelik Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title