Haberler

Sırbistan'da kaza geçiren TRT ekibi

Abone Ol

Sırbistan'ın Belgrad-Niş otoyolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden TRT kameramanı Halil Elmas'ın cenazesi Türkiye'ye gönderildi.

Sırbistan'ın Belgrad-Niş otoyolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden TRT kameramanı Halil Elmas'ın cenazesi Türkiye'ye gönderildi.

Türkiye'nin Belgrad Konsolosu Barçın Oruç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cenazenin Belgrad'daki Nikola Tesla Havalimanı'ndan TSİ 21.20'de kalkan THY uçağıyla İstanbul'a gönderildiğini söyledi. Oruç, Elmas'ın cenazesinin, daha sonra İstanbul'dan Ankara'ya gönderileceğini belirtti.

Oruç ayrıca kazada ağır yaralanan Asli Özbilen Smith ile Hasan Taş'ın da özel uçakla yarın Türkiye'ye sevk edileceğini ve tedavilerine orada devam edileceğini aktardı.

Barçın Oruç, yaralılardan sürücü Serhat Alp'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğuna, diğer yaralı Hasan Topal'ın ise taburcu edildiğini bildirdi.

TRT'de yayımlanmak üzere belgesel çekimi için Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten Sırbistan'a doğru yola çıkan ekibi taşıyan Serhat Alp yönetimindeki Bosna Hersek plakalı araç, önceki gün Belgrad'a 60 kilometre uzaklıkta devrilmişti.

Kazada, TRT kameramanı Halil Elmas olay yerinde yaşamını yitirmiş, Aslı Özbilen Smith, Serhat Alp, Hüseyin Topal, Hasan Ali Demircan ve Hasan Taş ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Belgrad Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title