Haberler

Şirehan, Türkan Sultanı Ağırladı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray, tarihi İpekyolu üzerinde kurulu bulunan dünyanın en büyük kervansaray oteli Şirehan'a hayran kaldı.

Şirehan Otelde gece onuruna düzenlenen sıra gecesine katılarak söylenen türkülere eşlik eden Türkan Sultan, Gaziantep'te unutulmaz bir gece yaşadı.

Anneler günü kutlamaları programı çerçevesinde Gaziantep'e gelen Türk Sinemasının güzel oyuncusu Türkan Şoray, tarihi Şirehan otelde konakladı.

İpekyolu üzerindeki en önemli ve en büyük mimari eserlerden biri olarak gösterilen Şirehan Otel hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan'dan ayrıntılı bilgiler alan ünlü oyuncu asırlar öncesinin estetiğini günümüze kadar taşıyan nadide bir yapının içerisinde olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Tarihi otelin içerisinde bir süre gezdikten sonra kendisine özel olarak hazırlanan yöresel Antep yemeklerinin de tadına bakan Şoray,mevsim kebaplarını ve çağla çorbasını çok beğendi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde onuruna düzenlenen sıra gecesine de katılan sevilen oyuncu, burada söylenen türkülere eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı. Program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkan Şoray, Gaziantep'e bir kolejin öğrencilerinin kendisini yılın annesi seçmesinden dolayı geldiğini söyledi. Bu ödülü kendisine layık gören herkese ayrıca teşekkür eden Şoray,"Annelik çok kutsal bir şey.Bende iyi bir anne olmaya çalıştım.Bu ödülü çocuklarını kaybetmiş gözü yaşlı bütün anneler adına alacağım" dedi.

Tarihi Şirehan Oteli ve Gaziantep yemeklerini de çok beğendiğini belirten Şoray,"Tarihi bir mekanda inanılmaz bir atmosferde mükemmel bir gece yaşadık.Tarihi yerinde görüp, içerisinde yaşamak çok güzel bir duygu.İki gün süreyle burada kalacağım ve bu müthiş dokuyu içime sindirmek istiyorum" diye konuştu.

Ünlü oyuncunun otellerinde konaklamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şirehan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan'da," Biz muhteşem mimarisi, yöresel yemekleri ve sıra geceleriyle misafirlerimize burada bin bir gece masallarını aratmayacak anlar yaşatıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkan Şoray İpekyolu Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title